Oldal frissítése

PRINCESS 112247

3,4 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRINCESS 112247

A Princess 112247 elektromos grill kiváló választás azok számára, akik szeretik a grillezett finomságokat. Az állvánnyal rendelkező grill csak minimális mennyiségű füstöt termel, és asztali grillként is kiválóan használható.  A 47 x 28 cm-es grillező felületen az egész család számára elegendő húst és zöldségeket grillezhetsz. A fő sütőterület mellett egy kisebb grillező felület is a rendelkezésedre áll, amely különösen nagyobb húsdarabok sütésekor lehet hasznos. A termosztátnak köszönhetően a hőmérsékletet az adott hozzávalónak megfelelően szabályozhatod.  A készülék a 2000 W-os teljesítményének hála perceken belül használatra kész.  A Princess 112247 ideális választás a kedvenc grillezett finomságok és a szaftos steakek elkészítéséhez.

A Princess 112247 elektromos grill főbb jellemzői

  • Elektromos grillező állvánnyal
  • Asztali grillként is használható
  • A Princess 112247 két grillező felülettel rendelkezik
  • A hőmérséklet szabályozható
  • Csepptálcával és levehető, szél ellen védő lemezzel
  • Nagyon egyszerű karbantartás
  • Fekete színben

Egy igazán praktikus grill

A Princess grillt egy csepptálcával is felszerelték, amelyet ha vízzel megtöltesz, akkor a  sütés során nem keletkezik füst. Az összes, grillezéshez szükséges segédeszközt a tárolórekeszbe helyezheted, így azok mindig kéznél lehetnek. A levehető védőlemez pedig gondoskodik arról, hogy a szél nem zavarja a sütést.  Így akár még szeles időben sem kell lemondanod a grillezés örömeiről, hiszen a szél nem befolyásolja majd a grillezett finomságok ízét és sütési idejét.

Könnyű karbantartás

A grillezés befejezése után a grillezőt és a rácsot mindig meg kell tisztítani, hogy készen álljon egy következő sütésre. A Princess 112247 esetében a karbantartás nagyon egyszerű, mivel a készülék teljesen szétszedhető, és egy olyan tapadásmentes felülettel is felvértezték, amely nagyon egyszerűen megtisztítható. A grillállványt pedig egy speciális korrózióálló bevonattal látták el, így akár teljes grillszezon alatt a szabadban tárolható.  A Princess 112247 Electric Grill egy nagyszerű választás a grillezés minden szerelmese számára. 

A grillező terület méretei:
47 x 28 cm

A grill magassága:
72 cm


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Kerti, Hordozható, Állványos

Anyag

Grillezőfelület anyaga Fém
Grill anyaga Fém

Grillfelület méretei

Grillfelület 1 316 cm2
Grillfelület szélessége 47 cm
Grillfelület mélysége 28 cm

Grill méretei

Grill magassága 72 cm
Grill szélessége 54,5 cm
Grill mélysége 44 cm

Tömeg

Súly 3,59 kg

Felszereltség

Felszereltség Csepptálca, Lehajtható felület, Hőszabályzás, Szélvédő fal

Tulajdonságok

Tejlesítmény 2 000 W
Grillfelületek száma 2
Kód:  PRIEG495
Termékszám:  112247

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15