Oldal frissítése

Princess 01.212062.01.001 Smoothie Maker White

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 01.212062.01.001 Smoothie Maker White

Szeretnéd felfrissíteni az otthonod konyhai eszközeit és könnyebbé varázsolni a mindennapi életet? A Princess turmix gépe nem fog cserben hagyni. Ez az elegáns, fehér színű smoothie készítő kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. Különösképpen a friss gyümölcs- és zöldségitalok elkészítéséhez használható. De kiválóan alkalmas krémes koktélok, jegeskávé vagy fagylalt készítésére is. Semmiben sem korlátozza az elképzeléseidet. A nagy teljesítményű és nagy sebességű motorja 20 másodperc alatt elkészíti a kedvenc italodat

A legfontosabb jellemzők

  • Elegáns design
  • Kiváló minőségű és tartós anyag
  • Smoothie-k, krémes koktélok, jegeskávé és fagylalt készítéséhez
  • Erőteljes nagysebességű motor
  • Egyszerű kezelés
  • Könnyű karbantartás
  • A csomag 3 keverő edényt tartalmaz - 400 ml, 250 ml és 180 ml

Nagy teljesítmény és minőség elfogadható áron

A felhasználó kényelmét az eszköz egyszerű kezelése garantálja, amely abból áll, hogy azedényeket fel-le és oda-vissza forgatja bekapcsoláskor. Az eszköz biztonsági gombja megakadályozza a véletlen bekapcsolódást. A teljes karbantartást nagyban megkönnyíti, hogy a készülék minden egyes része mosható mosogatógépben. Az edényeket viszont közvetlenül az eszközön is meg lehet tisztítani - csak töltsd fel tiszta vízzel és indítsd el a motort. A csomag tartalmaz 3 különböző méretű edényt, csepegtetőtálcát és fedelet.

Erő és egészség a természetes forrásokból az asztalodon

A Smoothie készítő megőrzi az enzimeket a gyümölcsökben és a zöldségekben, amelyek az ipari feldolgozásuk során elpusztulnának. A készülékkel elkészített italok, így 100%-ban természetes összetételűek és ízletesen frissek. Ezért nemcsak megtöltik a gyomrot, de a szükséges mennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és végül, de nem utolsósorban az említett enzimeket is tartalmazzák. Használhatja bébiételek elkészítésére is.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 180 W

Kiegészítők

Tárolók száma 3 db
Kód:  PRISM01a03
Termékszám:  01.212062.01.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20