Oldal frissítése

Princess 01.492967.01.001

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 01.492967.01.001

A Princess márkájú vákuumozó arra lett kifejlesztve, hogy tökéletesen higénikusan tárolhassa az ételt a hűtőben vagy a fagyasztóban. Az étel csomagba zárása és a levegő kiszívása után, az étel hoszabb ideig eláll és ha lefagyasztja nem keletkezik rajta jég kéreg. Abban az esetben, ha a levegő eljuthat az ételhez a fagyasztóban, az étel szagot kezd árasztani, ami aztán keveredik más ételek szagával is, így romlik a minősége. Miután a levegőt kiszívta a Princess vákuumozóval, az étele tovább megörzi a frissességét a hűtőben és le is fagyaszthatja. Fokozza az ételei tárolását, használjon Princess-t!

A vákuumozó tulajdonságai

  • Teljesítménye 110 W
  • Alkalmas az élelmiszer hűtőben és fagyasztóban való tárolására
  • Táska mérete 22 × 30 cm
  • Táskák alkalmasak újrafelhasználásra
  • 10 zsák mellékelve
  • Levegő elszívó 9 l / perc

Tökéletes átlátható élelmiszerek

A vákuumozó eszköz segít az élelmiszerek szépen és kompakt módon tárolni. A hűtőben segít helyet megtakarítani és a fagyasztóüban a vákuum-csomagolt zacskók tartalma is jobban látható, felismerve mi is van benne. Emellett az élelmiszer nem szagosodik, és jobb ízű is, mint a hagyományos fagyasztott ételek. Ezen kívül minden élelmiszerek tovább lesz eltartható, megtartják friss színüket és vonzó megjelenésüket. Ha ételt tárol vákuum-csomagolásban annak ízét változatlanul élvezheti. Használata is gyors és egyszerű. Egészségeset és finomat akar enni? Akkor szerezzen be egy Princess-t!

Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 30 cm
Kód:  PRISM01a19
Termékszám:  01.492967.01.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05