Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PRINCESS 282984

3,3 7 értékelés
17 490 Ft

PRINCESS 282984

A készülék által zúzott jég tökéletes italok vagy koktélok készítésekor, de akár halak, gyümölcsök hűtésére, vagy desszertek felszolgálásakor is ideális. Bizonyára értékelni fogod, hogy a készülék mennyire könnyedén zúzza össze a  jégkockákat, csak pakold őket a tartályba, finoman nyomd meg a készülék tetejét, és pár pillanat múlva már kész is a zúzott jég, amelyet egy sor frissítőhöz felhasználhatsz. A jégzúzó biztonsági rendszerrel rendelkezik, újratölthető és cserélhető átlátszó fedéllel van ellátva a jég egyszerű betöltéséhez.

Készíts zúzott jeget egy partin, vagy más hűsítőket különböző nyersanyagokkal és összetevőkkel ezzel a nagyszerű jégzúzó készülékkel. 
 

Főbb jellemzői

  • Jégkockák egyszerű zúzására
  • Biztonsági fedél
  • Egyszerű alapanyag betöltés
  • Teljesítmény: 55 W
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 55 W
További tulajdonságok Kivehető jégtartály

Anyag

Anyag Műanyag

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 1,7 kg

Tulajdonságok

Teljesítmény 55 W
Tartály térfogata 600 ml
Edény anyaga Műanyag
Sebességfokozatok száma 1
Edények száma 1 db
Kód:  PRIVL001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  01.282984.01.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05