Oldal frissítése

PRINCESS 182020

4,8 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRINCESS 182020

Szereted a frissen sült ételeket, de fáj a gyomrod a nagy mennyiségű olajtól? Kiváló és egészséges alternatívája a hagyományos sütési módszereknek a forró levegős Princess olajsütő LED kijelzővel és érintőképernyős érzékelőkkel. A 3 percig tartó felfűtés és a nyolc program közül való választás lehetősége maximálisan felgyorsítja az étel elkészítését. Akár elősütött hasábburgonyát, házi sült burgonyát, hamburgert, csirkecombot, halat vagy muffint készítesz, az olajsütő lesz a tökéletes konyhai társad. Másik nagy előnye a nem ragadós felületű kivehető sütőkosár. A kosár akaratlan kivétele ellen az olajsütő biztonsági zárral van ellátva. A hőmérséklet is beállítható 60200 °C között, és van egy 60 perces időzítő kapcsolója hangjelzéssel.

Miért válaszd a Princess forró levegős olajsütőt?

  • egészséges sütés olaj nélkül
  • a Princess olajsütő legfeljebb nyolc programból ad választási lehetőséget
  • kivehető sütőkosár biztonsági zárral
  • LED kijelző és érintőképernyő érzékelők
  • a felület hűvös tapintású
  • időzítő kapcsoló 60 percre, hangjelzéssel
  • olajsütő automatikus kikapcsolása
  • teljesítmény: 1500 W
  • egyszerű tisztítás

A forró levegős olajsütő előnyei

Az olaj nélküli - forró levegő segítségével történő - olajsütésnek köszönhetően lelkifurdalás nélkül élvezheted nem csak az otthon sült burgonyát, hanem süteményt vagy húst is süthetsz. Nyolc automatikus program közül egyszerűen kiválasztod azt, amire éppen szükséged van, és a többi munkát elvégzi helyetted az 1500 W teljesítményű olajsütő. Természetesen egyszerűen beállíthatod magadnak a hőmérsékletet és az időt is. A 3,2 l űrtartalmú kivehető sütőkosár lehetővé teszi egyszerre akár öt adag elkészítését minden probléma nélkül, így elkészíti az ételt az egész család számára. A könnyű kezelhetőség érdekében az olajsütőnek LCD kijelzője van digitális vezérlőpanellel.

Biztonság

Semmiképpen sem kellene figyelmen kívül hagyni az olajsütő biztonsági szempontjait. Ez nem csak a túlmelegedés elleni védelmet és a csúszásmentes lábakat jelenti, hanem a kivehető kosarat is, amelyből kényelmesen tálalhatod az ételt anélkül, hogy megégetnéd magad. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Mélység 35 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 32 cm
Tömeg 4,7 kg

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Űrtartalom

Űrtartalom 3,2 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 80 °C
Maximális hőmérséklet 200 °C
Programok száma 8
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát

Típus

Típus Fritőz

Űrtartalom

Űrtartalom 3,2 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Termosztát, Kijelző, Automatikus programok
Kód:  PRIFR012
Termékszám:  01.182020.01.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20