Oldal frissítése

Princess 01.162710.01.001

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Princess 01.162710.01.001

Az előnyök mind az elektromos grill és kő egyesíti a Princess Grill, amellyel képes lesz, hogy élvezze a tökéletes raclette. Készülj fel, hogy ne csak húst, hanem halat, sajtot vegetáriánusok és vegánok zöldséget. Každý si najde to svoje, navíc díky nepřilnavé úpravě budete moci používat pouze minimální množství tuku, takže budete mít pocit, že jste při posezení s přáteli i udělali něco pro své zdraví.

legfontosabb jellemzői

  • Grillező 23,5 × 23,5 cm
  • Grillezési nonstick befejezni 23,5 × 23,5 cm
  • Fokozatmentesen állítható termosztát
  • fényjelzés
  • 8 kanál, 8 špachtliček
  • Kábelhossz 1,2 méter
  • 1200 W

Stone, vagy teflon?

Gril disponuje dvěma grilovacími plochami, jedna z nich připraví vaši večeři na grilovacím kameni, druhá na povrchu s nepřilnavou úpravou na bázi teflonu. Egyszerűen válassza ki, hogy az Ön céljainak jobban megfelel, és sup a jóság rá. Élvezze az egészséges elkészített élelmiszer, amely élvezni fogja. Amikor ez legyen a másik fél?

Raclette? minket

Transzfer a környezet havas Alpok, ahol a helyiek fogják kiszolgálni olvasztott sajttal baguette. Itt tölti, így élvezetes este a barátságos légkör havas hegyek, de közel a kandalló. Nyní již za tímto zážitkem nemusíte cestovat tisíc kilometrů, můžete si ho dopřát ve své vlastní kuchyni nebo obýváku. Princess Grill nyolc edények, ahová helyezzük a sajtot. Ha hagyja roztéct, viszont egy finom csemege. Ki ne szeretné, hogy megengedhet magának ilyen jóság?

Kód:  PRIEG001
Termékszám:  01.162710.01.001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20