Oldal frissítése

Pret a Pousser Nano Sand Grey

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pret a Pousser Nano Sand Grey

A Pret a Pousser Nano okos virágcserép segítségével növényed mindig mindent megkap, amire csak szüksége van. A megfelelő időben sok fényt, tápanyagot és vizet tudsz a számára biztosítani. A Pret a Pousser Nano egyszerűen csatlakoztatható mobiltelefonodhoz a Bluetooth technológia segítségével. A Pret a Pousser alkalmazásban beállíthatod az ideális körülményeket, valamint rengeteg trükköt és tippet kaphatsz a növények neveléséhez. A Pret a Pousser Nano okos virágcserép egy 12 LED-es LED-lámpával is rendelkezik, amely helyettesíti a napfényt, és a működését a növény igényeihez igazítja. A cserépben 2-3 hétre elegendő  víz is elfér. Víz nélkül az edény súlya körülbelül 0,9 kg. 




A Pret a Pousser Nano Sand Grey okos virágcserép legfontosabb jellemzői

  • A gondtalan növényneveléshez a Pret and Pousser Nano okos cserép a megfelelő választás.
  • Bluetooth technológiával csatlakoztatható a mobiltelefonodhoz. 
  • LED lámpát tartalmaz. 
  • A víztartályba körülbelül 2-3 hétre elegendő vizet tölthetsz.
  • A Pret a Pousser Nano okos edényhez speciális virágföldre van szükség.
  • Szürke kivitel

Csatlakozz a Pret a Pousser Nano Sand Grey okos virágcseréphez Bluetooth-on keresztül

Sőt, a cserép egy alkalmazás segítségével Bluetooh-kapcsolatot biztosít okostelefonoddal a Pret a Pousser applikáción keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a virágot, és számos tippet és ötletet kapj a hatékony növényneveléshez. 

Pret a Pousser Nano könnyen használható 

A Pret a Pousser Lilo UE edényben történő növénynevelés egy kifinomult rendszeren alapul, amely a hidroponikus termesztés elvét hívta segítségül. A cseréphez speciális tápanyagokat kell keverni a vízzel, amelyek 2-4 hétig táplálják a növényt. Helyezd el a földet a magokkal a cserépben, és csatlakoztasd a hálózati áramforráshoz. Automatikusan felvillan és elkezdi táplálni a növényeket. Az első termésre másfél hónap múlva, majd 2-3 hónap múlva számíthatsz. A vetőmagok többsége bio termesztésből, és francia vetőmaggyártó cégektől származik. 

Pret a Pousser virágcserép kifinomult formatervezéssel

A Pret a Pousser Nano Sand Grey okos virágcserép ellenállhatatlan designnal rendelkezik, amely igényesen egészíti ki a szobabelsőt. Tedd a cserepet az íróasztalodra vagy díszítsd vele a konyhapultot. 

A LED lámpa utánozza a napfényt

Ezenkívül a cserép olyan ciklussal működik, amely automatikusan stimulálja a napfényt. A Pret és a Pousser Nano alkalmazkodik a növény igényeihez. A Pret a Pousser Nano virágcserép gazdaságos és kiváló minőségű LED-lámpával van felszerelve. A cserép egyben víztartályként is működik, és 2-3 hétig biztosítja a növény számára a szükséges vízmennyiséget. 

Pret and Pousser Nano okos virágcserép - a csomag tartalma: 

  • Alumínium alap
  • Pálca
  • Világítás
  • Virágcserép
  • Úszó
  • Kábel és töltő

Méretek:

45,4 cm × 13,3 cm


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati

Méretek

Magasság 45,4 cm
Szélesség 13,3 cm

Forma

Kaspó formája Ovális

Tulajdonságok

Virágcserép típusa Virágföldes
Kód:  YYADJM3t47
Termékszám:  N-G-POI-POI-UE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15