Oldal frissítése

Pret a Pousser Nano Quartz Pink

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pret a Pousser Nano Quartz Pink

A Pret a Pousser Nano okoscserép segítségével növényed mindig mindent megkap, amire szüksége van. A megfelelő időben sok fényt, tápanyagot és vizet tud biztosítani. A Pret a Pousser Nano okoscserép egyszerűen csatlakoztatható mobiltelefonodoz a Bluetooth technológia segítségével. A Prêt à Pousser alkalmazásban beállíthatod az ideális körülményeket, valamint rengeteg trükköt és tippet nyerhetsz a növénytermesztéshez. A Pret a Pousser Nano okoscserép egy 12 LED diódás LED-lámpát tartalmaz, amely helyettesíti a napfényt, és a növény igényeihez igazítja azt. A cserépben annyi víz elfér, hogy a növény számára 2-3 hétig elegendő legyen. Az edény súlya víz nélkül  körülbelül 0,9 kg.




A Pret a Pousser Nano Smart Planter legfontosabb jellemzői - Quartz Pink

  • A gondtalan kerthez a Pret a Pousser Nano okoscserép a megfelelő választás.
  • Bluetooth technológiával csatlakoztatható mobiltelefonhoz
  • LED lámpát tartalmaz
  • A víztartály körülbelül 2-3 hétig tartja a vizet
  • A Pret a Pousser Nano okoscserép speciális aljzatot igényel.
  • Rózsaszín kialakítás

Csatlakoztasd a Pret a Pousser Nano Quartz Pink okoscserepet Bluetooth-on keresztül

Az okoscserép azzal is kitűnik, hogy a Prêt à Pousser alkalmazáson keresztül Bluetooh-kapcsolatot biztosít az okostelefonoddal. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a virágot, valamint sok tippet és trükköt tanulj a hatékony termesztéshez.

Könnyen használható Pret a Pousser Nano okoscserép

A Pret a Pousser Lilo UE cserépben történő termesztés egy kifinomult rendszeren alapul, amely a hidroponikus termesztés elvéből indul ki. A cseréphez speciális tápanyag szükséges, amelyet vízzel kell keverni, és amely 2-4 hétig táplálja a növényt. Helyezd a növénymagtartályt a cserépbe, és csatlakoztasd kerted a hálózathoz. Az automatikusan világítani fog, és elkezdi táplálni a növényeket. Az első termésre már másfél hónap múlva, majd 2-3 hónap múlva számíthatsz. A vetőmagok többsége bio, és francia vetőmaggyártó cégektől származik.

A Pret a Pousser okoscserép kifinomult formatervezése

Pret a Pousser Nano Quartz Pin okoscserép ellenállhatatlan dizájnnal rendelkezik, amely ízlésesen kiegészíti szobád belső terét. Helyezd az íróasztalodra, vagy díszítsd vele a konyhapultot. 

A LED lámpa reprodukálja a napfényt

Ezenkívül a cserép olyan ciklussal működik, amely automatikusan stimulálja a napfényt. A Pret és a Pousser Nano alkalmazkodik a növény igényeihez. A Pret a Pousser Nano virágcserép gazdaságos és kiváló minőségű LED-lámpával van felszerelve. A cserép egyben víztartályként is működik, és 2-3 hétig biztosítja a növény számára a szükséges folyadékmennyiséget.

A Pret a Pousser Nano Smart Planter okoscserép tartalma: 

  • Alumínium alap
  • Rúd
  • Világítás
  • Virágcserép
  • Úszó
  • Kábel és töltő

Méretek: 

45,4 cm × 13,3 cm


Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati

Méretek

Magasság 45,4 cm
Szélesség 13,3 cm

Forma

Kaspó formája Ovális

Tulajdonságok

Virágcserép típusa Virágföldes
Kód:  YYADJM3t49
Termékszám:  N-R-BGV-BGV-UE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15