Oldal frissítése

Prestigio VALENZE elektromos bornyitó

16 790 Ft

Prestigio VALENZE elektromos bornyitó

Stílusos készlet tapasztalt sommelierek és hétköznapi borrajongók számára

A Prestigio VALENZE elektromos palacknyitó bármilyen borosüveget képes kinyitni. Csak helyezd a palackra, nyomd meg a gombot, és néhány másodperc múlva a bort már lehet is tölteni. A Prestigio bornyitó akár 80 palack bort is képes kinyitni újratöltés nélkül. Kiváló minőségű fémből készült, és matt felületkezeléssel egészült ki, amelynek köszönhetően modern formatervezést kínál. A készlet a palacknyitón kívül tartalmaz egy speciális dugót, valamint egy levegőztetőt is, amelyet úgy terveztek, hogy a bor levegőbuborékokkal telítődjön, és így maximalizálja a bor ízét. A dugó kiszívja a levegőt, és szorosan lezárja a palackot, amelynek köszönhetően a bor megőrzikiváló minőségét. A készlet tartalmaz egy fóliavágót is, amely megkönnyíti a címke eltávolítását a borosüveg nyakáról. A Prestigio VALENZE elektromos palacknyitó ideális a borkedvelők és a professzionális sommelier-k számára egyaránt.

A Prestigio készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet

Az automata palacknyitó mellett a VALENZE készlet egy praktikus kést is tartalmaz az elegáns és gyors címkeeltávolításhoz. Helyezd a speciális kést a palack nyakára, végezz néhány körkörös mozdulatot, majd húzd le a külső csomagolást. A Prestigio VALENTE készlet egyéb tartozékai között találsz egy levegőztetőt is, amely a bor légbuborékokkal való átjárására szolgál, így kiemelve a bor ízét. Ha azonban a felbontás után is szeretnéd megőrizni a bor maximális minőségét, használd a speciális dugót, amely kiszívja a levegőt, és szorosan lezárja a borosüveget.

A Prestigio VALENZE elektromos palacknyitó legfontosabb jellemzői

  • Elektromos palacknyitó borosüvegek kinyitásához
  • Nagyon könnyedén használható
  • Kiváló minőségű, matt felületű fémből készült
  • A Prestigio VALENZE palacknyitó akár 80 palack bort is képes kinyitni egyetlen töltéssel
  • A készlet tartozéka egy levegőztető, amelyet arra terveztek, hogy a bort légbuborékokkal telítse meg, valamint egy speciális vákuumdugó is
  • A készlet egy fóliavágót is tartalmaz, amellyel a csomagolás könnyen eltávolítható a bor nyakáról
  • Tapasztalt sommelier-k és borrajongók számára egyaránt alkalmas
  • Színkivitel: fekete és piros

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 4,9 cm
Magasság 22 cm
Tömeg 800 g

Jellemzők

Rendeltetés Borhoz
Típus Elektromos
Anyag Fém
Elhelyezés Kézbe
Szín Fekete, Borvörös
Kód:  PREOT905
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PWO106RD_EN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20