Oldal frissítése

Presonus Studio 26c

68 890 Ft
54 240 Ft áfa nélkül

Presonus Studio 26c


A PreSonus Studio 26c USB-C külső hangkártya biztosítja a professzionális eredményeket

Mindenki választhat a Studio USB hangkártyák sorozatából - otthoni stúdió tulajdonosok, producerek vagy zenészek, A hangkártyák különféle konfigurációkban kaphatók. amelyek különböznek a bemenetek és a kimenetek számában, szóval rajtad múlik, mit választasz. Minden modell 192 kHz / 24bit felbontásban rögzít és rendelkezik XMAX-L erősítőkkel. A PreSonus Studio 26c hangkártya mellett a csomag tartalmazza a PreWonus Studio One Artist DAW szoftvert is.

Presonus Studio 26c


DJ-k számára tervezték

A PreSonus Studio 26c tökéletes DJ-k és elektronikus zenei alkotók számára, de remek megoldás otthoni és professzionális stúdiók podcastjaihoz és zenei felvételeihez is - a hangja minden körülmények között mindig remekül szól. Ez az USB hangkártya Presonus Studio 26c USB-Ckét mikrofon (vonali) bemenettel rendelkezik erősítés vezérléssel, négy analóg kimenettel, fejhallgató csatlakozóval A / B kapcsolóval a jel kiválasztásához. Nincs is senki DJ-ként vagy MIDI interfészként a csatlakozáshoz szintetizátor vagy MIDI vezérlő.

Presonus Studio 26c

A PreSonus Studio 26c kompatibilis az USB-C-vel

A PreSonus Studio 26c hangkártya elülső kezelőpaneljén egy jól látható LED-mérő a bemeneti és a fő kimeneti szintek kijelzésére, egy vonalbemeneti kapcsoló, fantomtáp a kondenzátor mikrofonokhoz, egy közvetlen monitorozás kapcsoló és egy A/B kapcsoló, és természetesen egy teljes hangerő- és fejhallgatószabályzó. Csatlakoztasd a Presonus Studio 26c USB-C hangkártyát a számítógéphez a mellékelt USB-C kábellel.

Presonus Studio 26c

Legfőbb jellemzők
PreSonus Studio 26c

  • Direkt monitoring
  • Cue mix A / B (fejhallgató kimenethez)
  • Az előlapi vezérlők a fő kimenetekhez
  • Fantom tápegység + 48 V a kondenzátoros mikrofonokhoz
  • LED mérő 4 szinttel (2 bemenet, 2 fő kimenet)
  • Mintavételi gyakoriság: 16, 24bit / 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz, 176,4 kHz, 192 kHz
  • Robusztus fémszerkezet és fém vezérlők
  • Tápellátás USB-n keresztül
  • Tartalmazza a Studio One Artist felvevő szoftvert és a Studio Magic Plug-in Suite programot
Presonus Studio 26c

Legjobb felvevő szoftver

A csomag tartalmazza a Studio One Artist fejlett szerkesztő- és DAW-szoftvert, valamint a Studio Magic plug-in csomagot, amely tartalmaz equalizereket, kompresszorokat, effektprocesszorokat és egy sor fizikailag modellezett analóg szintetizátort a Plugin Alliance, SPL, Brainworx és másoktól. Rengeteg eszköz áll majd a rendelkezésedre a felvételek professzionális szerkesztéséhez, vágásához és keveréséhez.


Presonus Studio 26c

Paraméterek

Jellemző

Mintavételi frekvencia 192 kHz
Bit mélység 24 bit
Hangkártya interfész USB-C
Mellékelt kábel interfész USB-A, USB-C
Bemenetek száma 3 ×
Kimenetek száma 5 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók PC alkalmazások, LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Csatorna erősítés potenciométerek, Nagy master out potenciométer

Bemenetek

Combo XLR bemenet 2 ×
MIDI bemenet 1 ×
Hi-Z bemenet 2 ×

Kimenetek

6,3 mm-es jack kimenet 4 ×
MIDI kimenet 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3 mm Jack
Kód:  PSN008e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APRE041
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB15