Oldal frissítése

Presonus Studio 1810c

152 790 Ft

Presonus Studio 1810c

A Studio 1810c külső hangkártya a PreSonustól ideális eszköz a számítógépen, laptopon vagy táblagépen történő lejátszáshoz, felvételhez és hangkeveréshez. Ez a kiváló minőségű analóg XMAX előerősítőnek köszönhető, amely torzítás nélkül biztosítja a legjobb hangátvitelt a 24 bites 192 kHz-es konverterrel, 114 dB dinamikatartományban. A Studio 1810c hangkártya egy tökéletesen kompakt eszköz, amelyet útközben is használhatsz. Az előlapon 6 egyértelmű skála található, amelyek részletes információt nyújtanak az egyes csatornák hangerejéről. Összesen 18 bemenettel és 10 kimenettel rendelkezik, amelyek kombinálhatók, beleértve 2 hangszerbemenetet, szimmetrikus vonalbemeneteket és fejhallgató kimeneteket. Ezen kívül rendelkezik egy MIDI bemenettel és kimenettel is egy külső MIDI eszköz csatlakoztatásához.

A Presonus Studio 1810c külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • A Presonus Studio 1810c külső hangkártya ideális eszköz a számítógépen, laptopon vagy táblagépen történő lejátszáshoz, felvételhez és hangkeveréshez.
  • Kiváló minőségű analóg XMAX előerősítővel rendelkezik, amely kiváló torzításmentes hangvisszaadást biztosít 24 bites, 192 kHz-es DAC-okkal, 114 dB dinamikatartományban.
  • Studio 1810c hangkártya a tökéletes kompakt készülék a stúdióban és útoközben is.
  • Az előlapon található 6 egyértelmű skála részletes információt nyújt az egyes csatornák hangerejéről.
  • Összesen 18 bemenettel és 10 kimenettel rendelkezik, amelyek kombinálhatók.
  • Tartalmaz 4 TRS combo bemenetet és 4 közvetlen vonalbemenetet
  • 2 bemenet hangszerekhez vagy mikrofonhoz, valamint sztereó S/PDIF koaxiális bemenet és kimenet is található.
  • A Presonus Studio 1810c külső hangkártya 2 fejhallgató kimenettel is rendelkezik.
  • Ezen kívül rendelkezik egy MIDI bemenettel és kimenettel is külső MIDI eszköz csatlakoztatásához.
  • A Presonus Studio 1810c külső hangkártya a Studio One Artist professzionális hangrögzítő program licencét tartalmazza.
  • Ugyanakkor a professzionális hangsáv-szerkesztéshez olyan kiegészítők állnak rendelkezésre, mint a 2-channel AudioBox USB 96, 64-channel StudioLive 64S, ATOM és a FaderPort 16.
  • A Presonus Studio 1810c külső hangkártya minimális rendszerkövetelménye Windows 10 (csak 64 bites) és macOS 10.13 vagy magasabb (csak 64 bites) és iOS vagy Android
  • Kompatibilis az USB-C és USB-A csatlakozókkal

A Presonus Studio 1810c külső hangkártya számos lehetőséget kínál hangszerek és eszközök csatlakoztatására.

A Presonus Studio 1810c külső hangkártya többek között 4 TRS combo bemenetet és 4 közvetlen vonalbemenetet tartalmaz. Továbbá 2 bemenet hangszerek vagy mikrofonok számára, valamint sztereó S/PDIF koaxiális bemenet és kimenet. A Presonus Studio 1810c külső hangkártya fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

A Presonus Studio 1810c egy minőségi zeneszerkesztő programokból álló csomagot kínál

A Presonus Studio 1810c külső hangkártya tartalmazza a Studio One Artist professzionális felvételi program licencét. Ezzel az eszközzel kényelmesen létrehozhatod, feltöltheted vagy megoszthatod saját műveidet. Ugyanakkor olyan tartozékok is rendelkezésre állnak, mint a 2 csatornás AudioBox USB 96, a 64 csatornás StudioLive 64S, az ATOM és a FaderPort 16, amelyekkel szükség esetén tovább javíthatod  a hangsávok szerkesztését. A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya Windows 10 (csak 64 bites) és macOS 10.13 vagy újabb (csak 64 bites), iOS vagy Android rendszert igényel. Kompatibilis az USB-C és USB-A csatlakozókkal.


Paraméterek

Típus

Típus Külső
Csatlakozás USB-C
Alkalmas Zenefelvétel

Analóg bemenetek

6,3 mm jack 4 ×
Combo XLR 4 ×

Digitális bemenetek

Coaxial 1 ×
Toslink 1 ×
MIDI 1 ×
Hi-Z 2 ×

Analóg kimenetek

6,3 mm jack 6 ×

Digitális kimenetek

Coaxial 1 ×
MIDI 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Mute
Tulajdonságok LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Potenciométer
Mintavételi frekvencia 192 kHz
Bit mélység 24 bit

Csomagolás

Csomag része Software, Kábel
Mellékelt kábel interfész USB-A, USB-C
Kód:  PSN008g2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APRE043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20