Oldal frissítése

Presonus Quantum 2626

214 290 Ft
168 730 Ft áfa nélkül

Presonus Quantum 2626

A PreSonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya ideális eszköz a hang lejátszásához, rögzítéséhez és keveréséhez PC-n vagy laptopon. Ez a kiváló minőségű analóg XMAX előerősítőnek köszönhető, amely kiváló, torzításmentes hangvisszaadással és 24 bites 192 kHz-es DAC-okkal 115 dB dinamikatartományt biztosít. Ezen kívül a Quantum 2626 Thunderbolt rendkívül alacsony válaszidővel büszkélkedhet, mielőtt a hang lejátszásra kerülne a hangszerről, így az egyik leggyorsabb interfész a piacon. Akár 26 kombinálható bemenettel/kimenettel rendelkezik, beleértve 2 hangszerbemenetet, előerősítő kimeneteket és bemeneteket, szimmetrikus vonalbemeneteket és fejhallgató kimeneteket. Ezen kívül rendelkezik egy MIDI bemenettel és kimenettel is egy külső MIDI eszköz csatlakoztatásához.

A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya legfontosabb jellemzői

 • A PreSonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya a ideális eszköz a számítógépen vagy laptopon történő lejátszáshoz, felvételhez és keveréshez.
 • Kiváló minőségű analóg XMAX előerősítővel rendelkezik, amely kiváló torzításmentes hangvisszaadást biztosít 24 bites 192 kHz-es DAC-okkal, 115 dB dinamikatartománnyal.
 • A Quantum 2626 Thunderbolt rendkívül alacsony válaszidővel büszkélkedhet, mielőtt a hangszer hangja lejátszásra kerülne.
 • Akár 26 bemenettel/kimenettel rendelkezik, amelyek kombinálhatók.
 • 8 TRS combo bemenetet és 8 szimmetrikus vonalbemenetet tartalmaz
 • Tartalmaz továbbá 2 bemenetet hangszerek számára, valamint sztereó S/PDIF koaxiális bemenetet és kimenetet.
 • A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya 2 fejhallgató kimenettel, 8 egyenáramú vonalkimenettel és 2 előerősítő kimenettel is rendelkezik további eszközök csatlakoztatásához.
 • Ezen kívül rendelkezik egy MIDI bemenettel és kimenettel is külső MIDI eszköz csatlakoztatásához.
 • A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya a Studio One Artist professzionális hangrögzítő program licencét tartalmazza.
 • Ugyanakkor olyan kiegészítők is elérhetők, mint a 2 csatornás AudioBox USB 96, a 64 csatornás StudioLive 64S, az ATOM és a FaderPort 16. professzionális hangsávszerkesztés
 • A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártyához minimum Windows 10 (csak 64 bites) és macOS 10.13 vagy magasabb (csak 64 bites) rendszer szükséges.

A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya számos lehetőséget kínál hangszerek és eszközök csatlakoztatására.

A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya többek között 8 TRS combo bemenetet és 8 szimmetrikus vonalbemenetet tartalmaz. A hangszerek számára 2 bemenet, valamint egy sztereó S/PDIF koaxiális bemenet és kimenet is rendelkezésre áll. A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya 2 fejhallgató kimenettel, 8 egyenáramú vonal kimenettel és 2 előerősítő kimenettel is rendelkezik további eszközök csatlakoztatásához.

A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya minőségi zeneszerkesztő programok csomagját kínálja.

A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya tartalmazza a Studio One Artist professzionális hangrögzítő szoftver licencét is. Ezzel az eszközzel kényelmesen létrehozhatod, feltöltheted vagy megoszthatod saját műveidet.  Ugyanakkor olyan tartozékok is rendelkezésre állnak, mint a 2 csatornás AudioBox USB 96, a 64 csatornás StudioLive 64S, az ATOM és a FaderPort 16, amelyekkel szükség esetén tovább javíthatod a hangsávok szerkesztését. A Presonus Quantum 2626 Thunderbolt külső hangkártya minimális rendszerkövetelménye Windows 10 (csak 64 bites) és macOS 10.13 vagy magasabb (csak 64 bites). 


Paraméterek

Jellemző

Mintavételi frekvencia 192 kHz
Bit mélység 24 bit
Hangkártya interfész Thunderbolt
Mellékelt kábel interfész Thunderbolt
Bemenetek száma 15 ×
Kimenetek száma 17 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók PC alkalmazások, LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Csatorna erősítés potenciométerek, Nagy master out potenciométer

Bemenetek

6,3 mm-es jack bemenet 2 ×
Combo XLR bemenet 8 ×
Digitális - Toslink bemenet 2 ×
Digitális - Koaxiális bemenet 1 ×
MIDI bemenet 1 ×
Word clock bemenet 1 ×
Hi-Z bemenet 2 ×

Kimenetek

6,3 mm-es jack kimenet 12 ×
Digitális - Toslink kimenet 2 ×
Digital - Coaxial kimenet 1 ×
Word clock kimenet 1 ×
MIDI kimenet 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3 mm Jack
Kód:  PSN008q2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APRE159

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB34