Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Presonus FaderPort 16

Ingyenes
szállítás boltjainkba
340 390 Ft

Presonus FaderPort 16

Bár a billentyűzet és az egér még mindig nélkülözhetetlen szerepet játszik a DAW kezelésében, a PreSonus FaderPort 16 nagyszerű kiegészítő eszköz a vezérléshez. A FaderPort 16 16 darab 100 mm-es érintőképernyős, motorizált fadert és 89 gombot kínál, amelyek 104 különböző funkciót fednek le, mindezt egy kompakt vázban, amely könnyen elfér bármely íróasztalon. Gyorsan ráközelíthetsz a hangfájlokra aszerkesztéshez, beállíthatod a paramétereket. plug-inek, aux mixek kezelése - és természetesen a sávok hangerejének szabályozása egy ujjmozdulattal. A FaderPort 16 segítségével a valaha tapasztalt leggyorsabb és leghatékonyabb munkafolyamatot élvezheted.

A Presonus FaderPort 16 DAW vezérlő főbb jellemzői

  • 16 érintésérzékeny, 100 mm hosszú motoros fader
  • 16 nagy felbontású információs kijelző ("Scribble Strip")*
  • Teljes szállítási vezérlés: Lejátszás, Stop, Gyors előre, Visszatekerés, Felvétel, Hurok
  • Marker vezérlők: Drop Marker, Next/Prev Marker, Next/Prev Event
  • Általános vezérlők:  Visszavonás/visszavonás, Minden élesítése, Solo/Mute Clear, Track Management, Click On/Off tap tempóval
  • A Session Navigator lehetővé teszi a pálya görgetésének, az idővonal görgetésének, a csatornabank görgetésének és sok más funkciónak a gyors vezérlését
  • Csatornavezérlők: Level, Pan, Solo, Mute, Rec Arm
  • Automatizálási vezérlők: Érintés, reteszelés, trimmelés, írás, olvasás, kikapcsolás
  • Választható fader funkciók: plug-in szerkesztés, buszküldés, pan
  • MacOS/Windows kompatibilitás, teljes StudioOne támogatás
  • Támogatja a HUI és a Mackie Control protokollt
  • Lábvezérlő bemenet - start/stop indítási lehetőség
  • A Presonus FaderPort 16 támogatja az USB 2.0 kapcsolatokat

Dolgozz okosabban és gyorsabban

A FaderPort 16 ahelyett, hogy arra kényszerítene, hogy átdolgozd keverési módszered, inkább kibővíti a jelenlegi keverési módot. A billentyűzetet és az egeret továbbra is azokra a dolgokra használod, amiket már megszoktál, a FaderPort 16 pedig azt kezeli, amire igazán szükséged van az ujjaiddal - a keverésben. A 16 csatorna egyidejű hangerő szabályozásának képessége minden eddiginél egyszerűbbé teszi a tökéletes keverés létrehozását. A FaderPort 16 segítségével pedig csak azokat az információkat láthatod, amelyekhez hozzá kell férned. Tizenhat digitális Scribble Strip kijelző biztosít vizuális visszajelzést. A pályák és a buszok közötti navigáció szintén gyors. Automatizálni szeretnéd virtuális hangszereid? A FaderPort 16 segítségével csak ezeket a sávokat jelenítheti meg, így az automatizálási feladatok váltása gyerekjáték.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 497,84 mm
Mélység 302,26 mm
Magasság 53,59 mm
Tömeg 3,63 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver Nem
Kód:  PSN015g
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  FaderPort 16

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15