Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Presonus ATOM SQ

104 590 Ft

Presonus ATOM SQ

Ha saját zenét készítesz, akkor biztosan nem kell hosszasan ismertetnünk, hogy mi egy MIDI kontroller. Mindenesetre a Presonus ATOM SQ-t érdemes bemutatni. A 32 pads elrendezése meglehetősen intuitív és ismerős mind a billentyűsök, mind a step sequencer felhasználók számára. Az RGB háttérvilágítású Presonus ATOM SQ MIDI kontrollerhez tartozik a csomagban a Studio One és az Ableton Live Lite szoftver is, így nincs más hátra, mint a tökéletes zene megalkotása. A forgókódok a saját igényeidhez rendelhetők - nagyjából bármit vezérelhetsz velük, az RGB háttérvilágítás pedig segít navigálni a létrehozott loopokban és sample-ökben. A Presonus ATOM SQ MIDI kontrollerrel kényelmesen navigálhatsz az Ableton vagy Studio One szoftverekben billentyűzet vagy egér nélkül. 

A Presonus ATOM SQ MIDI kontroller legfontosabb jellemzői

  • A Presonus ATOM SQ egy stílusos MIDI kontroller
  • Intuitív vezérlés 32 padon
  • RGB háttérvilágítás az egyéni színfelbontáshoz és a jobb tájékozódáshoz a sample-ökben vagy a loopokban
  • Ableton Live Lite és Studio One mellékelve
  • Presonus ATOM SQ MIDI kontroller tápellátása USB kábelen keresztül

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 362 mm
Mélység 172 mm
Magasság 25 mm
Tömeg 0,91 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  PSN015b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ATOM SQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05