Oldal frissítése

PremiumCord USB 3.1 - HDMI kábel 1.8m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PremiumCord USB 3.1 - HDMI kábel 1.8m

A PremiumCord átalakító egyszerűen csatlakoztatja a számítógépet, notebookot vagy okostelefont az USB 3.1 Type C monitorral, televízióval vagy kivetítővel. Támogatja a kiváló minőségű video- és audió átalakítást, és külső kimeneti videokártyaként működik HDMI kimenettel . Ossza meg képernyőjét barátaival!

A PremiumCord USB 3.1 - HDMI főbb jellemzői

  • hangot és képet sugároz
  • A PremiumCord USB 3.1 to HDMI a képfelbontást akár 4K × 2K felbontással is támogatja 60 Hz-en
  • anélkül, hogy szükség lenne plug-and-play telepítésére
  • Csatlakoztassa az USB 3.1 C típust bármilyen irányba
  • minőségi fekete kábel 1,8 m hosszúságú

A munka és a szórakozás

Az aktuális munkaterületed elégtelen? Mindig meg akarta-e bővíteni vagy tükrözni a két monitort? PremiumCord USB 3.1 - HDMI kábellel Nincs probléma! Ha külső videokártyát használ HDMI kimenettel, akkor két különböző képernyőn dolgozhat egyszerre . Egyszerűen - multitasking videohívások működtetéséhez és könnyebb megtekintéséhez a családi nyaralás fotói.

A kompatibilitás először

A konverter használata soha nem volt könnyebb. Csatlakoztasson egy olyan modern eszközt, amely támogatja a DisplayPort Alternatív módokat, például a notebookot, a Chromebookot vagy az okostelefont, valamint a monitor, televízió vagy projektor HDMI kimenettel. Az eredmény azonnali kiterjesztés vagy kép-tükrözés - a plug-and-play-szel nem fogsz gondoskodni semmilyen telepítésről.

Kód:  WD943f15b
Termékszám:  ku31hdmi03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20