Oldal frissítése

PremiumCord Lightning 1 méter fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PremiumCord Lightning 1 méter fehér

Ez gy különösen rugalmas USB 2.0 kábel textilhüvellyel, fém csatlakozókkal és egy 8 tűs Apple Lightning Connectorral. Csatlakozik az iPad-ekhez, az iPhone-hoz és az iPodokhoz PC / MAC -hez USB töltőként. A számítógépen a kábel 480 Mbit / s-os gyors adatcserét biztosít, és egyidejűleg feltölti az akkumulátort., A felsorolt készülékekekkel kompatibils. iPhone 5/6 / 5C / 5S / iPad mini / iPad 4. gen / 7. gen iPod Nano / iPod Touch 5 / iPad Air.

Miután csatlakoztatta az iPhone, iPad vagy iPod-ot a PC -hez vagy laptophoz, szinkronizálhatja az adatokat. Töltéshez is hsználhatja. A kábel hossza 1 méter. Vigye magával mindenhova.

A fő előnyök

  • kábel iPhone, iPad és iPod készülékekhez
  • Alkalmas a gyors adatszinkronizálás és töltéshez
  • Alumínium csatlakozók
  • MPI igazolás ( "Made for iPhone / iPod / iPad")
  • A hossza 1 méter
 
Kód:  WD968i90o
Termékszám:  4040849438417
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05