Oldal frissítése

Powerseed PS-6000 Tank fekete

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Powerseed PS-6000 Tank fekete

Bizonyára tudod, hogy túl. Az akkumulátor a mobil telefon vagy tabletta elfogy csak a leginkább kellemetlen alkalommal. EzeApproxen az eseteApproxen, akkor ideális PowerBank. A készülék mindig hozzáad lé és akkor nem kell semmilyen idejük keresni fióApproxa. Te maradj mobil sokáig még hosszabb marad a vidéken. Powerseed Modell PS-6000 tartály, amelynek kapacitása 6000 mAh van szerelve két USB csatlakozó, így a feltöltés a mobil telefon és a tabletta egy időben.

Ez összeegyeztethető sokféle eszköz, beleértve az iPhone, Android készülékek, a Windows Phone, BlacApproxerry, laptopok, PSP, iPod, kamerák, GoPro tetszik. A kompakt kialakítás könnyen lök be a csomagok. Láthatjuk a 4 db LED, hogy adjon tájékoztatást az állapotát a beszerzés. Így előfordul, hogy eljött figyelmeztetés nélkül áramot. A praktikusság powebance szállít egy beépített LED zseblámpa.


További információk:

csatlakozók:
1. kimenet: DC 5 V / 1 A
Kimenet 2: DC 5 V / 2 A

Jellemzők:
Élettartam: több mint 500 díjat
Töltési idő: 4-5 óra
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Kapacitás: 6000 mAh
Beépített LED-es elemlámpa

A csomag tartalma:
USB <-> micro USB kábel

Paraméterek

Méret

Szélesség 92 mm (9,2 cm)
Magasság 23 mm (2,3 cm)
Mélység 61,5 mm (6,15 cm)

Kapacitás

Kapacitás 6 000 mAh

Tömeg

Tömeg 170 g
Kód:  JS305g5
Termékszám:  PS-6000b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05