Oldal frissítése

Powerseed PS-4800

4,7 69 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Powerseed PS-4800

externí baterie Powerseed PS-15000
předěl
externí baterie Powerseed

Bizonyára mindannyiunknak ismerős a helyzet, amikor telefonunk vagy bármilyen más készülékünk a lemerülés szélén áll, vagy már le is merült a lehető legrosszabb pillanatban. Sajnos az akkumulátorok életideje manapság nagyon rövid, pedig az okostelefonok egyre inkább meghatározóak életünkben. Ha ön is találkozott már ezzel a problémával, akkor a hordozható Powerseed PS-4800 töltő jelentheti a megváltást számára, amit ha megrendel, nem kell többet kétségbeesve konnektort keresnie. 

předěl

4800 milliamper / órás kapacitásának köszönhetően a Powerseed PS-4800 ideális választás intenzív napi használatra és hosszú utazásokra is. Kompatibilis a gyakori típusú okostelefonokkal, MP3 és MP4 lejátszókkal, tabletekkel és minden olyan eszközzel, mely Mini USB, Micro USB vagy USB csatlakozóval van felszerelve. A csomag minden szükséges kiegészítőt tartalmaz. Egy praktikus extra a beépített LED zseblámpa funkció.

předěl

A készülékre pillantva, észrevehető 4 LED jelző. Ezek arra valók, hogy mutassák az akkumulátor töltöttségi szintjét. Jeleznek 25%-os, 50%-os, 75%-os és 100%-os töltöttség elérése esetén. Ezzel mindig láthatja a külső akkumulátor aktuális állapotát, így többé nem fordulhat elő, hogy figyelmeztetés nélkül hagyja el otthonát arra vonatkozóan, hogy mennyivel tudja meghosszabbítani telefonja akkumulátorának élettartamát.

externí baterie Powerseed
předěl


műszaki adatok:
támogatott csatlakozók:
Apple 30pin
Micro USB
Mini USB
kapacitás:
4800 mAh
bemenet:
DC 5V / 1A
kimenet:
DC 5V / 1A
akkumulátor:
Li-Ion
méretek:
96 x 42 x 23,5 mm
tömeg:
148 g
szín:
fekete
A csomag tartalma:
Powerseed PS-4800
USB kábel
Egyéb kiegészítők

Paraméterek

Méret

Szélesség 96 mm (9,6 cm)
Magasság 23,5 mm (2,35 cm)
Mélység 42 mm (4,2 cm)

Tulajdonságok

Kapacitás 4,8 Ah
Elem típusa Li-ion (lítiumion)

Kapacitás

Kapacitás 4 800 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 148 g
Kód:  JS305g
Termékszám:  PS-4800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15