Oldal frissítése

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

4,9 18 értékelés

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Kezdődhet a világ körüli utazás! Ezt az egyedi, utazáshoz kifejlesztett adaptert használhatod útjaid során vagy otthonodban! Az utazó adapter hatékony megközelítése, amely két USB portot is tartalmaz. Ez a PowerCube ReWirable USB + Travel Plugs!

A PowerCube ReWirableUSB + Travel Plugs 4 csatlakozó aljzatot (250 V~, 16 A, 1 500 W), 2 USB portot (2.1A, 2x 5 V), 3 cserélhető végződést + egy európai IEC kábelt, kicserélhető biztosítékot, valamint gyerekzárat, földelést és IEC kábelekkel való kompatibilitást kínál. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube változattal.


Miért egyedülálló a PowerCube ReWirable

Elérhetőség

Praktikusan elhelyezett aljzatok, amelyeket egyszerre tudsz használni. A csatlakoztatott készülékek nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábeleknél vagy elosztóknál. A nem szabványos méretű adapterek és akkumulátortöltők csatlakoztatása sem okoz gondot.

Kapacitás

Akár 4 elektromos berendezés is csatlakoztatható egyidejűleg és a 2 USB portnak köszönhetően még mobil eszközeidet is töltheted. Az ReWirable USB változat használható önmagában közvetlenül a fali aljzatba helyezve is, vagy kombinálható a hosszabb "Extended" változatokkal.


Cserélhető végződések

Utazás gondtalanul. A csomag 3 cserélhető végződést és egy európai csatlakozóval ellátott IEC kábelt tartalmaz, amelyek segítségével az adaptert bárhol a világon használni tudod. Utazás előtt válaszd ki az adott országnak megfelelő végződést és egyszerűen csatlakoztasd a PowerCube-hoz. Elektromos berendezéseid így bármikor és bárhol készen állnak majd a használatra vagy töltésre.


Univerzális csatlakozó

A PowerCube „ReWirable“ rendelkezik a világ legelterjedtebb IEC végződésével. Az adapterhez tartozik még egy 10A cserélhető biztosíték is.


Design

Elegáns kivitelezés. Modern megjelenésének köszönhetően a PowerCube bármilyen környezetbe beleillik. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legjelentősebbek egyike a Red Dot Design Award.


Bővíthetőség

A PowerCube különböző változatokban és színekben kapható. Más PowerCube termékekkel összekapcsolva létrehozhatsz egy olyan kombinációt, amely a leginkább megfelel az ízlésednek. Válaszd ki mennyi hálózati csatlakozóra és hány USB portra van szükséged elektromos berendezéseid működtetésére.


Biztonság

Minden PowerCube változat alaposan tesztelt és szigorú kritériumoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek gyerekzárral és földeléssel vannak ellátva. A nagyobb biztonság érdekében minden PowerCube minőségi és tartós ABS műanyagból készül.

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus IEC C14
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus USB-A
1. Female konnektor - Standard USB 2.0
1. Female konnektor - Száma 2 ×
2. Female konnektor - Típus E-típusú dugalj
2. Female konnektor - Száma 4 ×

Szabványok

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1 m

Tulajdonságok

Maximális feszültség 250 V
Maximális áram 6 A
Csatlakozóaljzatok száma 4 db
Szín Fehér, Lila

Típus

Töltő típusa Hálózati

Töltőáram

Fő kimenet típusa USB-A
Fő kimenetek száma 2
Fő kimenet maximális teljesítménye 10,5 W
Maximális kimeneti áram 2,1 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 2

Kábel

Kábel hossza 1 m

Szín

Szín Fehér, Lila

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés 6 A

Aljzatba

Aljzat típusa B, F, G, I
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Ausztrália, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kanada, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Dubaj, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Írország, Olaszország, Japán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Új-Zéland, Portugal, Skócia, Szerbia, Seychelle-szigetek, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajina
Kód:  NZE301f3
Termékszám:  8718444083450

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05