Oldal frissítése

PowerCube PowerBar 1,5 m

4,9 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PowerCube PowerBar 1,5 m

Kölcsönözz otthonodnak vagy irodádnak letisztult és funkcionális külsőt a Power Bar hubbal. A PowerCube PowerBar egy egyedi megoldás a kábelhosszabbítás problémájára. A megnyerő kialakítás és a modern vonalak ékesebbé varázsolják irodád vagy otthonod belsejét. A modern színpárosításnak köszönhetően az eszköz bármilyen beltéri helyiségben elhelyezhető.

A PowerCube PowerBar 4 aljzattal (~250V, 10A, 2 300 Watt), 1.5 méteres kábellel, szerelőkerettel és gyermekzárral rendelkezik.


Miért egyedi a PowerCube? 

Tervezés

Elegáns megjelenés. Hála a modern designnak, a PowerCube bármely belső tér megfelelő díszítőelemévé válhat. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legfontosabb ezek közül a Red Dot Design Award.


Kapacitás

Csatlakoztass akár 4 elektronikai eszközt. A PowerBar lehetővé teszi számodra az áramforrásaid általad választott helyszínre való magaddal vitelét.


Bárhol elhelyezhető

Az asztalra, az asztal alá, a falra... egyszerűen bárhova elhelyezheted, ahol van a közelben egy hálózati csatlakozó. A PowerBar verzió szerelőkerettel érkezik, amely kettő felszerelési lehetőséggel bír, így könnyedén felhelyezheted akár kétoldali ragasztóval bármely sík felületre (a csomag része). Ha meg szeretnéd változtatni az elhelyezkedést, csak távolítsd el a ragasztószalagot és helyezd át máshova a konzolt. A PowerBar 1.5 méteres hosszabbító kábellel rendelkezik.


Biztonság

Minden PowerCube termék átható tesztelésen esik át, és szigorú kritériumok alapján minősítik. A termékek földeléssel és gyermekzárral rendelkeznek. Minden PowerCube termék magas minőségű és tartós ABS műanyagból készül a nagyobb biztonság érdekében.

 

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus C-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus C-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 4 ×

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1,5 m

Tulajdonságok

Szín Fehér, Piros

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés 10 mA
Kód:  NZE301o
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20