Oldal frissítése

PowerCube Extended USB zöld

4,8 558 értékelés
9 190 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 9 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 8 910 Ft/db

PowerCube Extended USB zöld

Szerezzen otthonába vagy irodájába egy elegáns, letisztult és praktikus PowerCube Extended USB-t 2 USB porttal. A PowerCube extended USB egy egyedi megvalósítás a hosszabbítókábelek terén. A vonzó design és a modern forma egy dekorációként fog hatni otthonában vagy irodájában. A korszerű színezésnek köszönhetően minden beltérben jól fog mutatni.

PowerCube Extended USB 4 aljzatot kínál (250V AC, 16A, 3680W), 2 USB portot (2.1A, 2 x 5 V), 1.5 m hosszabbító kábel, felszerelési dokkoló, gyerekzár és földelés. Az aljzatok nem blokkolják, és nem zavarják egymást. Egyszerűen kombilnálhatja más PowerCube változatokkal.

Miért olyan egyedi a PowerCube?

• Elrendezés:
A praktikusan elhelyezett foglalatokat egyszerre is lehet használni. A bedugott eszközök elférnek egymás mellett és  nem zavarják egymást a hagyományos hosszabbítókkal ellentétben. Még akkor sem fordul elő probléma, ha nem alapértelmezett töltőt csatlakoztatunk egy adapteren keresztül.

• Kapacitás:
Egyszerűen csatlakoztathat 4 elektronikus eszközt, és a 2 USB portnak köszönhetően még mobiltelefonját is töltheti egyszerre. Az Extended USB változat hosszabb kábellel bír, így nem kell aggódnia, hogy valahova nem ér el a kábel. Más PowerCube változattal kombinálható.

• DESIGN:
Elegáns megjelenés. A modern kivitelezésnek hála a PowerCube minden szobát gazdagít megjelenésével. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. Amelyek között a Red Dot Design Awardra a legbüszkébb a cég. 

• Bárhova rakhatja:
PowerCube Extended USB, mint azt a neve is sugallja, 1.5m hosszabbítókábellel rendelkezik. Az asztalra, asztal alá, a falra... bárhova rakhatja, ahol éppen tevékenykedik. Az Extended USB változat egy felszerelhető dokkolót is tartalmaz, amely segít a könnyű elhelyezésben. Ha át szeretné helyezni, csupán távolítsa el a rögzítőszalagot és helyezze el máshol.

• Kiegészítő:
A PowerCube különböző fajtákban és színekben kaphatók. Egyszerűen csatlakoztassa más PowerCube termékekkel, és hozzon létre olyan kombinációt, amely a legjobban megfelel Önnek. Így ön határozza meg, hogy mennyi USB portra vagy éppen konnektorra van szüksége az elektromos eszözei töltéséhez.

• Biztonság:
Minden PowerCube típus alaposan tesztelt és tanúsított szigorú kritériumok szerint. A Termékek földeltek, és gyerekzárat tartalmaznak. Az összes PowerCube terméket a nagyobb biztonság érdekében, minőségi és strapabíró ABS műanyagból állították elő

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus F-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus E-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 4 ×
2. Female konnektor - Típus USB-A
2. Female konnektor - Standard USB 2.0
2. Female konnektor - Száma 2 ×

Szabványok

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1,5 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Maximális feszültség 250 V
Maximális áram 16 A
Csatlakozóaljzatok száma 4 db
Szín Fehér, Zöld

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés 16 A

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma 4 ×

Kivitel

Kivitel Kapcsoló nélküli
Kód:  NZE301d4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718444085812

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05