Oldal frissítése

PowerCube Extended USB A + C

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PowerCube Extended USB A + C

Adjon otthont vagy irodát egy elegáns és funkcionális PowerCube Extended USB A + C hubhoz, amely 2 USB portot tartalmaz. A PowerCube Extended USB A + C egy egyedülálló megoldás a kényelmetlen hosszabbítókábelekhez. A vonzó dizájn és a divatos görbék az otthoni vagy irodai dekorációk. A modern színegyeztetés minden beltérbe illeszkedik.

A PowerCube Extended USB 4 csatlakozóaljzatot (250V ~, 16A, 3,680W), 2 USB-portot, egy A-típusú USB-portot és egy C (2.1A, 2x 5V) USB-portot, 1,5 m-es hosszabbító kábelt,gyermekbiztonság és földelés . A foglalatok nem blokkolódnak, és nem zavarják egymást. Egyszerű kombináció más PowerCube verziókkal.


Miért egyedülálló a PowerCube Extended USB A + C?

Elérhetőség

Gyakorlatilag elosztott fiókok, amelyeket egyszerre használhat. A beépülő eszközök nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábelek vagy hubok. Komplikációk nem merülnek fel akkor is, ha nem szabványos bemeneteket csatlakoztatnak adapterek vagy akkumulátortöltők formájában.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathat 4 elektromos eszközt, és 2 USB-portnak köszönhetően egyszerre töltheti fel mobilkészülékét. A bővített USB verzió lehetővé teszi, hogy közelebb hozza az áramforrást a kiválasztott helyre. Kombinálható más PowerCube verziókkal.


Tervezés

Elegáns megjelenés. Modern kialakításának köszönhetően a PowerCube gazdagítja a belső teret. A PowerCube termékcsalád számos díjat kapott. A legjelentősebbek a Red Dot Tervezés Award.


Helyezzen bárhol

Ahogy a neve is mutatja, a PowerCube Extended USB 1,5 m-es hosszabbító kábellel rendelkezik.
Az asztalon, az asztal alatt, a falon ... egyszerűen bárhová a fiók mindig elérhető. A bővített USB-változat a csomagolásban található szerelési dokkolót tartalmaz az egyszerű elhelyezés érdekében. Ha meg kell változtatnia a rögzítési helyet, egyszerűen távolítsa el a levehető szalagot és dokkolja máshol.


Kiterjesztés

A PowerCube számos színben és színben kapható. Ha egyszerűen csatlakozik más PowerCube termékekhez, akkor létrehozza a leginkább megfelelő kombinációt . Ezért választja ki, hogy mennyi elektromos csatlakozóra és USB portokra van szükség az elektromos készülékek tápellátásához.


Biztonság

A PowerCube minden típusát szigorú kritériumok szerint alaposan tesztelték és tanúsították . A termékek földeltek és gyermekzárat tartalmaznak.Mindegyik PowerCube designja kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készül, hogy nagyobb biztonságot nyújtson.

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus E-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus E-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 4 ×
2. Female konnektor - Típus USB-C
2. Female konnektor - Standard USB 2.0
2. Female konnektor - Száma 1 ×
3. Female konnektor - Típus USB-A
3. Female konnektor - Standard USB 2.0
3. Female konnektor - Száma 1 ×

Szabványok

Támogatás Gyors töltés

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1,5 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Maximális feszültség 250 V
Maximális áram 16 A
Csatlakozóaljzatok száma 4 db
Szín Fehér, Szürke

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés 16 A
Kód:  NZE301e8
Termékszám:  8719186010056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15