Oldal frissítése

Powercube audioCube Portable Modular Black

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Powercube audioCube Portable Modular Black

Élvezd a 360 ° -os hangzást, amely bármelyik bulin megállja a helyét! Ez a kiváló minőségű, 40 W-os sztereó Bluetooth hangszóró teljes mély membránnal van ellátva, és akár 12 órás üzemidőt is kínál.

40W RMS, mély membrán, beépített 1400mAh akkumulátor, Bluetooth / 3,5 mm-es jack csatlakozó, kezelőpanel, IEC-csatlakozó

Miért olyan egyedi az audioCube Portable hangszóró? 

360°-os HANGZÁS:
Az audioCube többirányú hangszórókat használ. A hang így az egész helyiségben szétterjed, bármiféle fölösleges árnyékolás nélkül.
Az audioCube célja, hogy mindenkinek ugyanolyan kényelmet biztosítson zenehallgatás közben, függetlenül attól, hogy a hangszóró előtt, mellett, vagy mögött tartózkodik az illető.

BASZUSOK:
Az alsó hangspektrum (basszus) teljesítményének minősége a hordozható hangszórók leginkább elhanyagolt tényezője.
Az audioCube azonban beépített mély membránnal rendelkezik, így a legmélyebb hangok is egyedülálló hangkimenettel rendelkeznek.
A teljes hangkimenetet pedig növeli a felület is, amelyen a hangszóró fekszik.

BELSŐ AKKUMULÁTOR:
audioCube | Portable | maximális mobilitást kínál. Az integrált akkumulátornak köszönhetően a hangszóró egy töltéssel akár 12 órás üzemidőt is nyújthat.
Így élvezheted a kiváló hangélményt még elektromos hálózathoz való hozzáférés nélkül is.

INTEGRÁLT ÁRAMKÖR:
Az AudioCube integrált áramkörrel rendelkezik, így nincs szükség semmilyen adapterre az audioCube energiaellátásához.

PÁROSÍTÁS:
A kezelőpanel kerek gombjának segítségével egyszerűen párosíthatod az audioCube hangszórót az összes Bluetooth-eszközöddel. Ahhoz, hogy az audió készülékedet csatlakoztathasd az audioCube-hoz, standard hangbemenetet is használhatsz - méghozzá egy 3,5 mm-es jack csatlakozót.

KEZELŐPANEL:
Az audioCUBE olyan gombokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az alapvető funkciók, például az On / Off, a Lejátszás / Szüneteltetés, a Hangerő növelése / Csökkentése, az Előző / Következő szám, valamint a párosítás vezérlését is. Emellett minden vezérlőelem visszacsatolási hanggal is rendelkezik.

Kód:  NZE4033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05