Oldal frissítése

PowerCube Audiocube Portable

4,4 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PowerCube Audiocube Portable

360 élmény
 

Élmény 360°-ban

A legtöbb szabványos hangszóró egyirányú, vagyis a legjobb hangzás az első hangszóró középpontjában van. Az AudioCube ezzel szemben többirányú hangszórókat használ, amelyekkel a hang holtpontok nélkül oszlik el a térben. Hozzunk létre 360°-os élményt.

Nincs szükség külső adapter
 

Nincs szükség külső adapterre

Az AudioCube beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs szüksége külön hálózati adapterre. Mi több, az átlagos üzemideje elérheti akár a 10 órát is.

sűrű bassy
 

Kemény basszus

Az AudioCube beépített basszus-szabályzójának köszönhetően a legmélyebb hangokat is kiváló minőségben élvezheti. Sőt, a rezgéseket az a felület is továbbítja, amelyre az eszközt elhelyezi. A mélyhang szinteket egy külön LED-es gombbal tudja vezérelni.

A nagy hangszóró a párt
 

A nagy hangszóró buli

A 360°-os hangzás bármely másik eszközt megszégyeníti. A hordozható PowerCube Audiocube 30 W sztereó teljesítménnyel, Bluetooth technológiával és basszus membránnal van felszerelve.

Jedinečný reproduktor
 

Mitől egyedi az AudioCube?

  • 360°-os hangzás erős basszussal
  • Vezérlőgombok
  • Beépített akkumulátor 10 órás üzemidővel
  • Bluetooth technológia más eszközökkel való összekapcsoláshoz
 
Kód:  NZE302b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05