Oldal frissítése

Powerbeats 2 Vezeték nélküli piros

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Powerbeats 2 Vezeték nélküli piros

Vezeték nélküli fejhallgató PowerBeats 2. kifejezetten aktív sportolók számára, akik élvezik a kiváló hangminőséget és nem korlátozható kábelt. Értékelje a sportolók, a látogatók fitness és az aktív ember. PowerBeats 2 vannak ellátva, rugalmas hidakat, hogy azok továbbra is tökéletesen a fül nem számít, mennyire dinamikusan mozogjon. Bluetooth-kapcsolat segítségével teljes szabadságot akár 6 órán keresztül hallgatta.
PowerBeats 2 gond nélkül, és ellenáll a verejték, és még ellenáll az ultraibolya sugárzás, így sportolni bárhol, bármikor, bármilyen intenzíven. PowerBeats 2 fejhallgató felszerelt két külön meghajtók, ami a fejhallgató ekkora abszolút ritkaság. Hála élvezni viharos basszus, selymes ének, tökéletesen tiszta és torzítatlan magasságra. Nyilvánvalóan nem passzív izolálása a környezeti zaj, amely lehetővé teszi a fejhallgató használata mind zajos környezetben.
Fejhallgató PowerBeats RemoteTalk olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy használja azt a kompatibilis telefonok eligazodni pálya, szünet, hangerő-szabályozás, és hála a beépített mikrofon, mint egy hagyományos headset egy egyszerű válasz, vagy a hívás befejezéséhez.Töltés a fejhallgatót, majd keresztül történik a mellékelt USB-kábel segítségével.

Kód:  MON303o1
Termékszám:  MHBF2ZM/A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05