Oldal frissítése

Power Bank AVACOM PWRB-8001P 8000mAh rózsaszín

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Power Bank AVACOM PWRB-8001P 8000mAh rózsaszín

Külső akkumulátor segítségével megakadályozhajuk, hogy hordozható eszközeink a legkevésbé megfelelő időben merüljenek le. Kis súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően alkalmas mindennapi hordozáshoz, hogy a mobiltelefonokat, tableteket, médialejátszókat és egyéb eszközöket USB-n keresztül menet közben is feltölthessük. Két eszközt is tölthetsz egyidejűleg a beépített micro USB kábel és az USB kimenet segítségével. Az eszközön még Lightning csatlakozási lehetőség is található, így az Apple termékei is tölthetők vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Szilárd energiaellátás (8000 mAh)
  • Gyors töltés mobil eszközökhöz (A 2,1)
  • micro USB kábel + USB port + Lightning adapter
  • Utazási méretek és kis súly (170 g)
  • Elegáns megjelenés, bőr-szerű felület

Az USB kimeneti teljesítménye 2.1

 A töltési sebességet közvetlenül befolyásolja a maximális áram, amit a töltő képes átadni. Ez a külső akkumulátor maximum 2,1 A átadására képes az USB kimeneten át, hogy kiszolgálja még az olyan energiaigényesebb eszközöket is, mint például egy tablet. Magát az akkumulátort egy micro USB-bemeneten keresztül lehet tölteni. Legalább 2 A áramellátás esetén az akkumulátor 4 óra alatt feltölthető.

Könnyű használat

 A töltendő eszköz csatlakozásakor a külső akkumulátor automatikusan aktiválódik, és intelligensen megkeresi a legmegfelelőbb töltési üzemmódot. A PowerBank rázással is aktiválható , mert van benne egy mozgásérzékelő. Miután a töltés befejeződött, vagy kihúztad a kábelt, a külső akkumulátor egy idő után automatikusan kikapcsol. Status LED-ek jelzik a töltöttségi állapotát, így tudni fogod, hogy mennyi energia maradt.

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm (14 cm)
Magasság 75 mm (7,5 cm)
Mélység 13 mm (1,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 8 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Tömeg

Tömeg 190 g
Kód:  IB990o4
Termékszám:  PWRB-8001P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15