Oldal frissítése

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15,6'' szürke

18 390 Ft

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15,6'' szürke

A PORT laptop táska nagyszerű kiegészítő a laptop szállítására, tisztességes megjelenésével és minőségi kivitelezésével. Egy 15,6'' méretű laptop befogadására alkalmas, és megvédi azt az ütésektől. Ennek köszönhetően nem kell aggódnod a készülék sérülése miatt. A szükre színű PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15,6'' laptop táska poliészterbőlkészült, amely kiváló ütésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A táska belsejében több kisebb különálló rekesz található, például a telefonodnak vagy valami apróságnak. A levehető heveder biztosítja a könnyű hordozást. A PORT DESIGNS YOSEMITE táska gyártása során 62%-ban újrahasznosított anyagokat (r-PET és PET) használtak fel.Vásárlásával a környezettudatos szemléletet egy Párizsban tervezett elegáns dizájnnal kombinálod.


A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' laptoptáska legfontosabb jellemzői

  • Hatékonyan óvja a készülédet
  • A táska belsejében szervező található a tollak és egyéb kiegészítők számára
  • Kifinomult kialakítás akár 15.6'' méretű laptop szállítására is alkalmas
  • 62%-ban újrahasznosított anyagokból (r-PET és PET) készült.
  • Fő rekesz a dokumentumok számára
  • A levehető szíjjal könnyen hordozható
  • Kényelmes fogantyű a kézben szállításhoz
  • Hátsó oldalán pánt található a könnyű szállításhoz kocsin vagy bőröndön

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' laptoptáska PET palackokból készült

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6' lpatoptáska PET palackokból készült. Kifejezetten ez polietilén-tereftalát, a poliészter csoportba tartozó hőre lágyuló műanyag. Ezt a műanyagot elsősorban szálak, palackok és egyéb csomagolóanyagok gyártására használják.

A természet is zöld utat ad

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' PET & r-PET anyagból készült a laptop táska. Az r-PET anyag fő előnye a már újrahasznosított műanyaghulladék felhasználása. Ezek az anyagok kölcsönzik a táska könnyűségét. Az r-PET anyag előállításához nincs szükség ásványi erőforrások kitermelésére. A táska akár 62%-ban újrahasznosított ésújrahasznosítható anyagból áll.

A laptopod biztonságban lesz a PORT DESIGNS YOSEMITE-ban

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' laptoptáskanemcsak környezetbarát anyagaival, hanem természetesen modern kifinomultságával is hatással lesz rád. A táskába kényelmesen elfér a Macbook, az Ultrabook vagy bármilyen márka megfelelő méretű készüléke. A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' laptoptáska egy praktikus, párnázott rekesszel és egy fő rekesszel is fel van szerelve a dokumentumok számára. Belül a táska belsejében a következőket találod szervező tollak és kiegészítők számára.

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' laptoptáska levehető pánttal

A kényelmes szállítás érdekében a PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6'' táskalevehető vállpánttal felszerelve. A táska úgy van kialakítva, hogy könnyen elférjen benne a töltő és egyéb alapvető dolgok.

Praktikus megoldás a kényelmes hordozáshoz

Hogy a viselése a lehető legkényelmesebb legyen, a PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 15.6''laptoptáska egy hevederrel van ellátva a hátoldalán, mellyel könnyű szállítani kocsin vagy bőröndön. A táska tetején egy fogantyú található a kényelmes kézben tartáshoz.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 16 "

Design

Szín Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, PET

Felszerelés

Záródás Cipzár
Zsebek Belső

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fül, Vállpánt

Külső méretek

Mélység 6,5 cm
Szélesség 32,5 cm
Magasság 42 cm

Tömeg

Tömeg 0,56 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "
Kód:  PTD002d4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  400701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20