Oldal frissítése

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6'' szürke

4,8 4 értékelés
7 590 Ft

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6'' szürke

Van egy laptopod, és nem szeretnéd, hogy bármi baj történjen vele utazás közben? Akkor érdemes megfontolni a praktikus PORT laptop tok megvásárlását. A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" laptop tok szürke színben 15,6" képátlójú laptopokhoz készült. Egy laptop táskához képest kompaktabb, és könnyebb. Méretei hűen követik egy laptop méreteit. A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6"-os védő tok kívül zsebekkel van ellátva a tartozékok tárolására. A párnázott kialakításnak és a cipzáras zárásnak köszönhetően készüléked teljes védelmet élvez. Többek között kifinomult dizájnjával és környezetbarát anyagával nyűgözi le a felhasználót. A PORT DESIGNS YOSEMITE laptop tok gyártásához 72%-ban újrahasznosított anyagokat (r-PET és PET) használtak fel. Kombinálja a környezettudatos szemléletet és a Párizsban tervezett elegáns dizájnt.

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15.6" laptop tok főbb jellemzői

  • 72%-ban újrahasznosított anyagokból (r-PET és PET) készült
  • A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15.6" praktikus párnázott kivitelben érkezik
  • Kompakt méretek
  • Finomhangolt kialakítás akár 15,6" méretű laptop szállítására is alkalmas
  • Elöl praktikus cipzáras zsebbel rendelkezik

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15.6" tok PET-palackból készült

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" laptop tok PET-palackokból készült. Pontosabban polietilén-tereftalát, a poliésztercsoportba tartozó hőre lágyuló műanyag. Ezt a műanyagot főként szálak, palackok és egyéb csomagolóanyagok gyártására használják.

A természet is zöld utat ad

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" laptop tok PET és r-PET anyagból készült. Az r-PET anyag fő előnye a már újrahasznosított műanyaghulladék felhasználása. Ezek az anyagok adják a tok könnyedségét. Az r-PET anyag előállításához nincs szükség ásványi nyersanyag bányászatra. A borítás akár 72%-ban újrahasznosított, ugyanakkor újrahasznosítható anyagból készül.

Tárold a laptopod és egyéb tartozékaid a PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15.6" tokban

A szürke PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" laptop tok 15,6" méretű eszközökhöz tervezték. Az elején egy praktikus cipzáras zseb található, ahol minden tartozékot, beleértve a töltőt is kényelmesen tárolhatsz.

PORT DESIGNS tok teljesen párnázott kialakítással rendelkezik

A PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" laptop tok teljes mértékben párnázott, hogy biztonságban legyen a készülék szállítása közben. Biztosan elégedett leszel az elegáns kialakítással és a nagyon könnyű konstrukcióval.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 15,59 "

Design

Szín Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag PET

Felszerelés

Záródás Cipzár
Zsebek Belső

Külső méretek

Mélység 3 cm
Szélesség 29,5 cm
Magasság 42 cm

Tömeg

Tömeg 0,24 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  PTD015d6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  400705

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20