Oldal frissítése

PORT DESIGNS MILANO 13" MacBook, szürke

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PORT DESIGNS MILANO 13" MacBook, szürke

Az elegencia és a megbízhatóság ötvözete, ez a PORT DESIGNS MILANO 13"-es szürke MacBook tok minden 13"-es MacBook számára tökéletes védelmet és biztonságot nyújt - miközben rendkívül stílusos is. A tok belseje rendkívül finom, gyapjú borítással rendelkezik, amely biztosítja készüléked számára a maximális kényelmet. A tok elején található nagy zseb - rajta a PORT DESIGN logóval - a különféle kiegészítők, valamint mobiltelefonod könnyű tárolását szolgálja. A tok legfőbb előnye azonban a letaglózó megjelenésű, luxusminőséget kommunikáló velúr bevonat, amely a termék egészét borítja.

 PORT DESIGNS MILANO - Főbb jellemzők:

  • 13"-es MacBookok tárolására alkalmas
  • Kitűnő minőségű velúr
  • Puha polár béléssel
  • Csillogó szürke kivitelben
  • Elülső zseb a tartozékok számára
  • Fémből készült céglogóval
  • Alacsony tömeg

Megbízható háttér

A Port Designs egy párizsi székhelyű designstúdió, amely alapítása óta foglalkozik a notebookok és tabletek biztonságos szállításával.A széles termékskála minden tagja ötvözi a kiváló biztonságot a kifogástalan kivitelezéssel és a páratlan designnal. Az eszközeid így biztonságban, mégis eleganciával szállíthatók. A PORT DESIGNS MILANO pedig ennek a szemléletnek a tökéletes példája.

Tömeg:
264 g

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Külső méretek

Mélység 24,8 cm
Szélesség 34,2 cm
Magasság 2,5 cm

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  PTD015a91
Termékszám:  140711

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20