Oldal frissítése

Port Designs Milano 13/14" Laptop Tok - Kék

4,6 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Port Designs Milano 13/14" Laptop Tok - Kék

Az eleganciát és biztonságot kombinálja, a PORT DESIGNS MILANO 13"/14" tok, kék színben, amely alkalmas minden laptop és tablet szállítására, 14 hüvelykes képátló méretig. A tok belseje egy kiváló minőségű polár anyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet minden elektronikus eszköz számára. A tok elején lévő nagy zseb, amelyen szerepel a Port Designs logó, egy kényelmes tárolási lehetőséget biztosít a kiegészítőid vagy a telefonod számára. A tok legnagyobb előnye, a külső velúr bőr borítás. A stílusos degin-al és a szép külsővel a tok igazi luxus érzetet kelt.

A Port Designs Milano tok főbb jellemzői:

  • Laptop és táblagép tok, 14 hüvelykes képátló nagyságig
  • Kitűnő minőségű velúr bőrből készült külső borítás
  • Puha polár béléssel
  • Elegáns kék design
  • Elülső zseb a tartozékok számára
  • A gyártó fém logója a tok elején
  • Súlya alacsony

Megbízható háttér

A Port Designs márka, amely saját design stúdióval rendelkezik Párizsban, egy professzionális márka amely a loptopok és a tabletek biztonságos szállítására specializálódott. A széleskörű kínálatuk szofisztikált tokokat és táskákat kínál, amelyekben minden probléma nélkül, biztonságosan szállíthatod elektromos eszközeidet. Ez a Port Designs Milano tok egy tökéletes példa a márka kiváló minőségű kivitelezésére.

Tömeg:
286 g

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Külső méretek

Mélység 27 cm
Szélesség 36,5 cm
Magasság 3,2 cm

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 14 "

Szín

Szín Kék
Kód:  PTD015a5
Termékszám:  140707

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05