Oldal frissítése

PORT DESIGNS MILANO 11/12

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PORT DESIGNS MILANO 11/12

Az elegancia és a megbízhatóság ötvözésével készült PORT DESIGNS MILANO 11/12" vörös színű tokban minden notebook, illetve tablet elfér 12"-es képátlóig. A tok belsejét rendkívül puha gyapjú bélés borítja, amely gondoskodik a szállítás maximális kényelméről, legyen szó bármilyen elektronikai készülékről. A szükséges tartozékok vagy mobiltelefon tárolására az elülső oldalon található nagyméretű, PORT DESIGNS fémes logóval ellátott zseb szolgál. Legfőbb előnye azonban a velúros bőr, amely a tok külső részének egészét borítja. Stílusos kivitelezésével és elegáns megjelenésével a luxus valódi érzetét hívja elő a felhasználóban.

 PORT DESIGNS MILANO tok fő sajátosságai

  • Tok laptopokhoz és tabletekhez, 12"-es képátlóig
  • Kitűnő minőségű velúrból
  • Puha gyapjú béléssel
  • Elegáns vörös kivitelben
  • Elülső zseb a tartozékoknak
  • A gyártó fémes logója
  • Alacsony tömeg

Megbízható háttér

A Port Designs saját párizsi design stúdiójával egyike azon professzionális márkáknak, amelyek notebookok, illetve tabletek biztonságos szállítására specializálódtak. Széles kínálatukban így kizárólag az utolsó részletig tökéletesen megtervezett és kivitelezett tokokat és táskákat találhatunk, amelyek problémamentes védelmet biztosítanak készüléke szállítása során. A PORT DESIGNS MILANO tökéletes példája a márka kimagasló minőségének.

Tömeg:
240 g

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Külső méretek

Mélység 24 cm
Szélesség 33,4 cm
Magasság 3,2 cm

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 12 "

Szín

Szín Piros
Kód:  PTD015a3
Termékszám:  140703

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05