Oldal frissítése

PORT DESIGNS Firenze 15,6" Fekete

4,9 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PORT DESIGNS Firenze 15,6" Fekete

Ha szeretné, hogy laptopja kedvezőtlen körülmények között is megfelelő védelmem alatt álljon, ugyanakkor nem áll szándékában lemondani a tökéletesen stílusról sem, nem szükséges tovább keresgélnie. A PORT Designs kompakt kialakítása, ellentétben a leggyakrabban előforduló, hagyományos, borzastó kinézetű téglalap alakú táskákkal, egy rendkívül elegáns válltáska kinézetére hasonlít. Egész egyszerűen ezt a táskát a nők számára tervezték.

A PORT Designs Firenze TL steppelt táskába könnyedén elfér a 15.6 "-os képernyő méretű laptop készülék. A laptopja elfér a tágas, kimonodttan a készüléknek kialakított belső helyen, míg  az egyéb igényei számára kialakított nagyméretű első zseb alkalmas az egyéb kiegészítők tárolására. így soha nem okoz majd gondot hogy minden kiegészítője, mint például a  névjegykártyák, parfüm, rúzs, töltőtoll stb kéznél legyen. Az összes holmijának megfelelő védelme érdekében a fejlesztők a zsebeket hab réteggel látták el, amely csillapítja és felfogja az esetleges ütődéseket. A táska természetesen levehető vállpánttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a táskát a vállán viselje, miközben az nem csak szükséglet, hanem egy csodálatos szép, divatos darab is egyben.

Ha bevásárolásra indulna, biztosan értékelni fogja a beépített hátsó pántot, amellyel táskát biztonságosan rögzítheti a bevásárlókocsihoz. 

Főbb jellemzők:

  • Megerősített laptop zseb
  • Hátsó zseb a dokumentumoknak
  • Levehető vállpánt
  • Hátsó heveder a bevásárlókocsi rögzítéséhez

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
15.6 " átlójú notebookokkal

Színe:
fekete

Anyaga:
Nylon 840D / 210D Nylon

Méretek:
Belül: 385 x 265 x 70 mm
Kívül: 440 x 410 x 75 mm
Rekesz mérete: 380 x 260 x 70

Súly:
668 g

 

 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 7,5 cm
Szélesség 44 cm
Magasság 41 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  PTD005f
Termékszám:  150029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05