Oldal frissítése

PORT DESIGNS Firenze Toploading 15.6" piros Notebook táska

4,6 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PORT DESIGNS Firenze Toploading 15.6" piros Notebook táska

Ha megfelelő védelmet keres a notebookja számára, de nem szeretne lemondani egy divatos és tökéletesen szabott táska lehetőségéről sem, akkor nálunk megtalálta, amit keresett! A PORT Designs Firenze modellje kifejezetten notebookok számára készült. Az ormótlan, tégla alapú laptoptáskákra egyáltalán nem jellemző a nőies formatervezés, sokszor még az elegancia sem. De ezt a designt kifejezetten nőies nőknek készítették, akik számára fontos az ízléses megjelenés.

A steppelt táska belsejében könnyen elfér egy 15.6 " méretű notebook a tartozékokkal együtt, amelyhez egy külön, tágas zseb tartozik. Emellett, soha nem fog gondot okozni az apróbb tárgyak elhelyezése sem, mivel a készülék számára fentartott rész mellett, egy másik, kisebb zseb is rendelkezésére áll. Ide tehet például névkártyát, parfümöt, rúzsot, tollat, mobiltelefont - mindent, amire szüksége lehet a nap folyamán. Annak érdekében, hogy személyes dolgai biztonságban legyenek, a zsebeket nagy sűrűségű habba ágyazott, üttésálló mikrobuborékok védik. A hátoldalon található hátsó heveder segítségével ráakaszthatja a táskát a bőröndje fogantyújára, vagy vásárlás közben a bevárárlókocsira. A levehető vállpánt segítségével pedig könnyedén hordozhatja vállán a laptopját.

Főbb jellemzők:

  • Megerősített bélésű zsebek
  • Külön zseb a kisebb tárgyaknak, dokumentumoknak
  • Levehető vállpánt
  • Hátsó heveder 

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
egy 15.6 " notebook beleférjen

Szín:
piros

Anyaga:
Nylon 840D / 210D Nylon

Méret:
Belül: 385 x 265 x 70 mm
Kívül: 440 x 410 x 75 mm
Rekesz mérete: 380 x 260 x 70

Tömeg:
668 g

 

 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Külső méretek

Mélység 7,5 cm
Szélesség 44 cm
Magasság 41 cm

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Piros
Kód:  PTD005g
Termékszám:  150033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05