Oldal frissítése

PORT DESIGNS Berlin II 10/12.5" fekete

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PORT DESIGNS Berlin II 10/12.5" fekete

Ha olyan táskát keres készülékének, amely megfelelő védelmet biztosít a sérülésektől és karcolásoktól, miközben a divatos stílusról sem szeretne lemondani, akkor nem kell tovább keresnie. Az ismert és elismert francia gyártó, a PORT Designs modellje elhozza Önnek ezt a stílusos táskát. A cég kiemelten büszke arra, hogy a termékeik egytől-egyig ténylegesen a világ divat központjából, azaz Párizsból származnak.

Ez a táska memória habos párnázottsággal megbízhatóan garantálja a laptopja védelmét, amely megbízhatóan védi a 12,5"-es képátlójú készülékét. A két lapos zsebben és a hátsó zsebekben könnyedén elhelyezheti a mindennapi szükségleteihez kapcsolódó tárgyakat, mint például a toll, névjegykártyák, töltők, rúzs, stb. Abban az esetben, ha nem szeretné használni a fogantyút, tárolhatja azt az erre kialakított zsebben, így a laptop táskájából egy szép és praktikus laptop tartó tok lesz. Kényeztesse magát ennek a designer táskának a luxusával!

Műszaki adatok:

Kapacitás:
 12,5" képátlójú laptop

Színek:
fekete

Anyaga:
Koskin / Nylon

Méretek:
Belül: 305 x 220 x 30 mm
Kívül: 340 x 245 x 35 mm

Súly:
380 g

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 3,5 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 24,5 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 12,5 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  PTD003c
Termékszám:  140370

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20