Oldal frissítése

Rowenta porszívók

Rowenta porszívók

Rowenta porszívók

Rowenta robotporszívók

Rowenta robotporszívók

A Rowenta porszívó kínálatában okos robotporszívók is találhatók, amelyek megerőltetés nélkül gondoskodnak az automatikus porszívózásról és felmosásról. Az új Rowenta robotporszívót mobiltelefonos alkalmazás segítségével vezérelheted. A Rowenta robotporszívó képes megbirkózni a legtöbb padlótípussal, és még a szőnyegeken sem veszíti el nagy teljesítményét. Az összes Rowenta robotporszívó egy lépésben porszívózik és fel is mos. Minden modell forgó kefével rendelkezik, amelynek köszönhetően még a szőnyegen is tökéletes eredményt ér el. Intelligens navigációval és a lépcsőn történő leesés elleni érzékelőkkel is büszkélkedhet. A Rowenta okos robotporszívó tökéletes segítség még az állattartók számára is.

Rowenta rúdporszívók és gőzfelmosók

A Rowenta rúdporszívók nagyon mozgékonyak és kompaktak. A parkolási helyzetnek köszönhetően a Rowenta rúdporszívó minden háztartásban megtalálja a helyét. A német Rowenta gyártó a porzsák nélküli ciklon technológiát alkalmazza a rúdporszívóinál, amely nagyon hatékonyan választja el a port a levegőtől, emellett a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően jelentős mozgásszabadságot biztosít a porszívózás során. A 3 az 1-ben kialakítású Rowenta Air Force Flex 560 Aqua rúdporszívó - egy rúd és egy kézi porszívó, valamint egy felmosó kombinációja - rendkívüli mozgékonysággal büszkélkedhet. A nyomás alatt lévő forró gőznek köszönhetően a gőzfelmosók eltávolítják a padlóról a baktériumokat és a ciklon porszívóval együtt megbirkóznak a háziállatok szőrével és az egyéb szennyeződésekkel. Mindenféle kemény padlóhoz alkalmasak és a szabványos kiegészítőkkel együtt még szőnyegek tisztításához is használhatók.

Rowenta rúdporszívók és gőzfelmosók
Rowenta porzsákos és porzsák nélküli porszívók

Rowenta porszákos és porzsák nélküli porszívók

A Rowenta porszívók kínálatában rendkívül széles választékkal találkozhatsz, amely magában foglalja a klasszikus Rowenta Silence Force Allergy+ porzsákos porszívókat, éppúgy, mint a Silence sorozat porzsák nélküli, rendkívül csendes porszívóit. A Rowenta porzsákos porszívókat a teljesítmény és az alacsony zajszint rendkívüli kombinációja jellemzi. Az új higiénikus porzsákok és az állandó szűrők tökéletes szűrést és magasabb szintű higiéniát biztosítanak. A Rowenta porzsák nélküli porszívók rendkívüli eredményeket érnek el, alacsony zajszint és kiváló szűrési technológia jellemzi őket, ami hosszú élettartamot eredményez. Ennek köszönhetően a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelelnek. Az erőteljes és rendkívül hatékony szívófej eltávolítja a mélyen ülő szennyeződéseket, még a nagyobb szennyeződésekkel is megbirkózik, a ferde résszívófej pedig a legkülönfélébb felületekhez is tud alkalmazkodni. Akár allergiában szenvedsz, akár háziállat él a háztartásodban, vagy legyen bármilyen padló a lakásodban, a Rowenta porszívók között mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Paraméterek módosítása
162 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10