Oldal frissítése

Porlex Tall kézi kávédaráló

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Porlex Tall kézi kávédaráló

Ha egyszer őröltél már kávét Porlex kézi kávédarálóval, akkor sosem akarsz majd másikat használni. És nem is kell, hiszen ezeket a gépeket nem egy vagy két évre, hanem egész életen át tartó használatra tervezték. Mitől olyan különlegesek? Egyszerű használat, művészi kialakítás, gyakorlatilag karbantartás nélüli működés és rendkívül aprólékosan beállítható őrlésfinomság teszik alkalmassá ezt a kávédarálót egy egész életen át tartó használatra. A Porlex saját technológiát használ az őrlőkövek gyártásához, amelynek hála a gép egyedülállóan precíz. A kávét őrölheted nagyon finomra, hagyományos török kávéhoz, de akár durvára is Frenchpress kávé készítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • kiváló minőség
  • rozsdamentes acél
  • állítható őrlésifinomság
  • kerámia őrlőkövek
  • levehető, szilárd nyél és tartó - alkalmas utazásokhoz
  • gyors és egyenletes őrlés

Előnyök

A daráló egészen kivételes: minden mechanikai alkatrész rozsdamentes acélból készült, és a kivitelezés minősége annyira brilliáns, hogy a gép hosszú évekig tartó mindennappos használat után is úgy fog őrölni, mint az első napon. Darálj gyorsan, pontosan és egyenletesen. A darálóban egyszerre körülbelül 6 csészére elegendő kávé (44g) őrölhető meg. A kerámia őrlőkövek kivehetők és könnyen tisztíthatók. 

Átmérő:
4,7 cm-es

Magasság:
17,8 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Kézi
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Kávétartály kapacitása 44 g
Kód:  PORL002
Termékszám:  PX441054

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05