Oldal frissítése

PopSocket Wave

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PopSocket Wave

A PopSocket egy praktikus eszköz univerzális tartó formájában, amely sokoldalúan élvezetesebbé teheti telefonod, tableted vagy e-könyv olvasód. Imádni fogod ügyes alakja és széles körű használhatósága miatt. Egyszerűen csatlakoztasd a készülék hátlapjához, és máris használhatod praktikus tartóként fényképezés, videók megtekintése vagy könyvek olvasása közben. Ha szeretsz játszani, akkor egyszerre kettőt használj, és nem kell aggódnod, hogy kiesik a kezedből. A PopClip tartóval kombinálva csatlakoztatható a műszerfalhoz, a tükörhöz vagy a hűtőszekrényhez. 


Eredeti és praktiuks

Adj mobiltelefonod használatának új dimenziót ezzel a stílusos tartóval és állvánnyal egyben. Könnyedén fogod kezelni tabletedet, telefonodat vagy e-könyvolvasódat, és soha többé nem akarsz majd visszatérni a klasszikus tartóhoz.  Hála a stílusos fogantyúnak, felkeltheti benned a gyüjtőszenvedélyt. Add át magad az eredetiségnek, és mutasd meg a világnak a saját stílusod.

Tengeri hullám

Tedd telefonod vagy tableted hátuljára a tengert!  A tenger hullámainak ereje és elbűvölő szépsége a PopSocket-hez is eljött, melyet most hozzáadhatsz gyűjteményedhez.


 
Kód:  POPSO13
Termékszám:  101021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10