Oldal frissítése

PopSocket Llamacorn

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PopSocket Llamacorn

A praktikus PopSocket egy cseles és univerzális okoskészülék tartó, mellyel az okostelefon, a tablet, vagy a könyvolvasó használata sokkal kényelmesebb lesz. Elsősorban ügyes formája és sokoldalú felhasználhatósága miatt fogod szeretni. Egyszerűen ragaszd fel a készülék hátlapjára, és élvezd a praktikus tartót fényképezés, videók nézése, vagy könyvolvasás közben. Ha szereted a játékokat, két készüléket használhatsz egyszerre, és nem kell többé aggódnod, hogy a készüléket kiejted a kezedből. Ha a tokot PopClip tartóval együtt használod, akkor egyszerűen a jármű műszerfalára, a tükörre, vagy a hűtőszekrényre rögzítheted.


Eredeti és praktikus

Próbáld ki a mobiltelefon használat új dimenzióját ezzel a stílusos kiegészítővel, mely tok és tartó szerepét is betölti egyben. Használatával egyszerűen kellemesebbé teheted a tablet, az okostelefon és a könyvolvasó használatát. Ezután többé már nem fogod őket akarni klasszikus módon tartani. A különleges tartó felébresztheti benned a gyűjtőszenvedélyt, hiszen különféle érdekes változatokban kapható. Engedj a kísértésnek, és mutasd meg magad a világnak eredeti módon.

Llamacorn

A PopSocket eredeti színe és stílusa feldobja készülékedet.


Paraméterek

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 10,16 cm
Készülék max. szélessége 17,78 cm
Kód:  POPSO80
Termékszám:  POP 800021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10