Oldal frissítése

PopSockets Fekete

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PopSockets Fekete

A PopSocket egy praktikus eszköz univerzális tartó formájában, amely sokoldalúan teszi élvezetesebbé a telefonod, tablagéped vagy az e-könyved. Imádni fogod ügyes alakja és széles körű kihasználhatósága miatt. Egyszerűen csatlakoztasd a készülék hátlapjához, és máris használhatod praktikus tartóként fényképezéskor, videók megtekintésekor vagy könyvek olvasása közben. Ha szeretsz játszani, akkor egyszerre kettőt használj, és nem kell aggódnod, hogy kiesik a kezedből. A PopClip tartóval kombinálva csatlakoztatható a műszerfalhoz, a tükörhöz vagy a hűtőszekrényhez..  


Eredeti és praktikus

Adj a mobiltelefonod használatának új dimenziót ezzel a stílusos tartóval az állvánnyal egyben. Könnyedén kezelheted a táblagéped, telefonodat vagy e-könyv olvasódat, és soha többé nem akarsz majd visszatérni a klasszikus tartóhoz. Hála a stílusos fogantyúnak, felkeltheti benned a gyüjtőszenvedélyt is. Add át magad az egyediségnek, és mutasd meg a világnak a saját stílusod.

Tiszta fekete

Bármilyen motívum megzavarhatja a szemed mintázatával vagy színeivel. A tiszta fekete felület örömet okoz mindenkine, aki egyszerű eleganciát keres.


 

Paraméterek

Rögzítés

A készülék rögzítése a tartóhoz Ragadós

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 10,16 cm
Készülék max. szélessége 17,78 cm
Kód:  POPSO17
Termékszám:  101000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15