Oldal frissítése

Pony

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pony

Az ergonomikus Pony hátizsákkal a gyerekek örömmel járnak majd iskolába. Gyönyörű sötétkék és élénk rózsaszín design-ját pónik és virágcsokrok képe díszíti. Nagy előnye a kis, mindössze 1 kg-os tömege, a szilárd konstrukciója és a minőségi kivitelezése. Az anatómiailag formált hátsó panelnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, tehát a diák nagyon kényelmesen viseli majd. További előnye a mellheveder a teher optimális elosztására, valamint az állítható, széles és puha pántok, amelyek a gyermek magasságához igazíthatók. Az iskolatáska az általános iskola első osztályos tanulói számára alkalmas. A nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemekkel látták el, amelyek biztosítják gyermeke jobb láthatóságát a gyengébb fényviszonyok mellett. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kis tömeg és szilárd konstrukció
  • Ergonomikus kialakítású hátsó panel
  • Mellheveder az optimális teherelosztásért a háton
  • Állítható, széles, puha pántok
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tágas kamrák és kemény cipzáras zsebek

Bőséges tárhely

A hátizsák bőséges tárhelyet kínál. A tágas, cipzárokkal ellátott kamrákba gond nélkül befér az összes tankönyv, füzet és egyéb iskolai kellékek. A kemény válaszfal biztosítja a belső tér átlátható felosztását. Az elülső, cipzárral zárható zsebben a tolltartóját vagy a tízóraiját tárolhatja. A hátizsák oldalán zsebeket talál, amelybe palackot és egyéb apróságokat tehet. A kényelmes, strapabíró és praktikus Pony hátizsák minden tanuló nélkülözhetetlen mindennapos segítőtársává válik.

 
 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAkn0728
Termékszám:  8591577039286

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20