Oldal frissítése

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Csend Eco Friendly

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Csend Eco Friendly

Van már rakott ruhák, ágynemű és a Mount fehérneműt? Bejutni csodálatos vas beépített gőzfejlesztő és a vasalás már nem jelentenek egy rémálom. Szakmai gőzölős vasaló VAPORELLA FOREVER Csend Környezetbarát lepni a csendes működés és a nagyobb vasalási erő.Eco vas mentette az előző sorban 35% -os energia- és 40% víz minden szövet, nem számít, milyen funkciót vasalás használata. Függőleges hőmérséklet és gőz nyomása szabályozható, hogy igényeik szerint, ezért az eredmények a munka lesz a vas hibátlan. Comfort munkahelyi biztosítja a csúszásmentes parafa nyéllel.

legfontosabb jellemzői

  • Rengeteg remek funkciók (Auto-Off, Silence-barát, Turbo gőz,...)
  • Kézi beállítás a hőmérséklet és a nyomás lehetővé teszi a szolgáltatás, hogy a szeretet
  • A vas felmelegszik, mindössze 3 perc
  • Annak biztosítása, folyamatos a gőzkibocsátás

Továbbfejlesztett funkciók

Kényelmes automatikus kikapcsolás a vas ki néhány perccel azután, ha már nem használja azt. Preventív és megakadályozzák a potenciális balesetek társított meleg talpához. Anticalc rendszerváltozás megakadályozza a lerakódást a mész és meghosszabbítja az életet a vas. Automatikus jel azt jelzi, hogy már nem kell tisztítani a kazánt. Áttetsző víztartály tart a képet, ha kell hozzá vizet. Iron VAPORELLA egy nagyszerű választás között profi vasaló.A vas professzionális vasalási terület Aluminium "aktív" és rendkívül tartós gyűrődések használja a "Turbo gőz". Ez a tökéletes vas élvezni fogja magát és szeretteit.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 050 W
Gőzlövet 160 g/perc
Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél

Szín

Szín Fehér
Kód:  PLT1001g
Termékszám:  PLEU0217
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15