Oldal frissítése

Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo

Unico, a legújabb egyedi Polti porszívók előnyeit egyesíti a gőz tisztítószerek és porszívók. Tapasztalja meg a különleges segítő tisztító otthonában. Hagyja magát meglepni ereje 4,5 bar, ami porszívóval tisztítsa felületek. Hála a nagy gőznyomás, tisztítja igazán mély. Már fáradt állandóan változó kefe tisztító? Ezzel köszönhetően a cég Polti végén, a mai, minden, amit csak egy ecsettel. A vůbec nezáleží, zda čistíte párou, vysáváte, nebo vysoušíte povrchy. Öt szakaszában szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket.

0%

    Vysavač Polti

    kerekebb

    Unico, a legújabb egyedi Polti porszívók előnyeit egyesíti a gőz tisztítószerek és porszívók. Tapasztalja meg a különleges segítő tisztító otthonában. Hagyja magát meglepni ereje 4,5 bar, ami porszívóval tisztítsa felületek. Hála a nagy gőznyomás, tisztítja igazán mély


    Přednastanevé programok

    Unico porszívó Polti két előre beállított programokat. Hoover e tökéletesen tiszta egyaránt szőnyegek és padlók, ideértve az összes tartozékot, mint például eltávolítása pet haj vagy emberi haj otthonról.

    Vysavač Polti

    Vysavač Polti

    tökéletes MultiBrush

    Már fáradt állandóan változó kefe tisztító? Ezzel köszönhetően a cég Polti végén, a mai, minden, amit csak egy ecsettel. A vůbec nezáleží, zda čistíte párou, vysáváte, nebo vysoušíte povrchy. Öt szakaszában szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket.

    Paraméterek

    Porszívó típus

    Porszívó típus Porzsák nélküli

    Felszereltség, tartozékok

    Kefék Forgó

    Szűrők

    Szűrő típusa HEPA szűrő

    Méret & súly

    Szélesség 26 cm
    Magasság 51 cm
    Mélység 45 cm
    Tömeg 10,5 kg

    Szín

    Szín Fehér
    Kód:  PLT1081a
    Termékszám:  PBEU0080

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05