Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez

Ingyenes
szállítás boltjainkba
366 990 Ft

Polti Sani System BUSINESS Professzionális gőzfertőtlenítő helyiségek és felületek fertőtlenítéséhez

A gőztisztító ideális eszköz, ha hatékonyan szeretnéd eltávolítani a szennyeződéseket a különböző felületekről. A Polti Sani System BUSINESS túlnyomásos száraz gőzzel történő tisztítást alkalmaz, amely rendkívül kíméletes. Nem használ semmilyen káros vegyszert a tisztításhoz, és a baktériumok, szennyeződések illetve vízkő akár 99% -át is képes eltávolítani. A Polti Sani System BUSINESS egy professzionális gőzfertőtlenítő, amelyet a helyiségek és különböző felületek fertőtlenítésére terveztek, akár 4 bar nyomás mellett. A készülék 110 g/perc gőzáramot ér el. A kibocsátott gőz mennyiségét szabályozhatod, így tökéletesen alkalmazkodik a megtisztított felülethez. A víztartály mérete 2 l, ennek köszönhetően segítségével még nagyobb területeket is könnyedén megtisztíthatsz. Mivel a készülék magas hőmérsékletet használ, a tisztító biztonsági szeleppel is rendelkezik.


A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító legfőbb jellemzői

  • Polti Sani System BUSINESS professzionális gőzfertőtlenítő a helyiségek és felületek fertőtlenítésére akár 4 bar nyomás mellett
  • Takarítás után a szobák azonnal használatra készek
  • Állítható gőzáram 110 g/percig
  • Naponta többször is fertőtleníthetsz
  • 2 literes víztartállyal rendelkezik
  • A helyiségek és felületek fertőtlenítésére tervezett Polti Sani System BUSINESS gőztisztító hatékony és kíméletes
  • Figyelmeztetni fog, ha a gőz megfelelően felmelegedett
  • A biztonsági szelep biztonságos tisztítást tesz lehetővé
  • Erősen forró telített gőz elvén működik, amely eléri a 180 °C-os hőmérsékletet
  • A gőzt a megtisztított felülettől 10 cm távolságra bocsátja ki
  • HPMed természetes terméket is tartalmaz
  • Praktikus koncentrátorral felszerelt Polti gőztisztító

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító tökéletesen fertőtleníti a környezetet

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító a nagyon forró telített gőz elvén működik, amely 180 °C-os magas hőmérsékletet is elér a fűtőkamra által. Ennek köszönhetően a vírusok, baktériumok, gombás organizmusok és csírák akár 99,999% -át is képes eltávolítani. Ideális olyan területeken, ahol az emberek lehetséges fertőzésnek vannak kitéve. Fertőtleníti a környezetet, hogy tökéletesen tiszta legyen.

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító sokoldalú használata

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztítóval naponta többször is fertőtleníthetsz. Kompakt méreteinek köszönhetően kiválóan használható kisebb helyiségekben vagy olyan környezetekben, mint például műtőtermek, várók, panziók, szalonok, iskolák és még sok más.

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

A gőz még a nehezen elérhető helyekre is eljut

A Polti Sani System BUSINESS tisztítóból származó gőz valóban mindenhova eljut. Pontosan fertőtlenít minden sarkot. A gőztisztító kiválóan alkalmas textíliák fertőtlenítésére is, mivel a gőz szinte teljesen mentes a folyékony részecskéktől.

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító nem érintkezik közvetlenül a felülettel

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító fő előnyei közé sorolható a praktikus elválasztó a kimeneti fúvókán, amely megakadályozza a közvetlen érintkezést a felülettel. A gőzt a megtisztított felülettől 10 cm távolságra bocsátja ki.

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

Szobák fertőtlenítése várakozás nélkül

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító nagyszerű és gyors segítő, mivel a szobák a takarítás után azonnal használatra készek. Nem kell várnod, hogy a gőz megszáradjon. Néhány percen belül a helyiségek és a felületek ismét használatra készek lesznek, szennyeződés nélkül. 

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

Gyengéd természetes termék

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító használatához csak csapvízre és a természetes HPMed termékre lesz szükséged. A termék telített gőzzel kombinálva megszünteti az összes szagot és baktériumot, gombát és vírust. A termék környezetbarát, és biztonságosan használható emberek és állatok jelenlétében.

Polti Sani System BUSINESS Gőztisztító

Polti Sani System BUSINESS tisztító Olaszországból

A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító abszolút megbízhatóságot és funkcionalitást garantál. Olaszországban tervezték és gyártották, amely önmagáért beszél! 


Tartozékok a Polti Sani System BUSINESS gőztisztítóhoz


A Polti Sani System BUSINESS csomag 12 flakon természetes HPMed tisztítószert tartalmaz, amely gőzzel kombinálva hatékonyan fertőtlenít és eltávolítja a baktériumok, vírusok, csírák és gombák akár 99,999% -át. Használhatod emberek és állatok jelenlétében egyaránt. A csomagban 15 betét is található.


A különleges Kalstop termék megakadályozza a vízkő képződését. Tisztán természetes alapon készül, ezért biztonságos, és használata során nincs kockázat. Ezenkívül biológiailag könnyen lebomló és környezetbarát. A Polti gőztisztító csomagban 12 ampulla található. A termék hatékonyan javítja a gőzképződést is.


A Polti Sani System BUSINESS gőztisztító hasznos koncentrátorral rendelkezik, amely pontosan oda irányítja a forró gőz áramát, ahol szükséged van rá.


Tisztítsd meg a tisztító fúvókákat a sárgaréz sörtékkel rendelkező speciális tisztító kefével.


A víztartály megkönnyíti a Polti Sani System BUSINESS gőztisztító kazánjába történő víztöltést.


A csomag részletes és praktikus útmutatót is tartalmaz, amely segít a Polti Sani System BUSINESS gőztisztító használatában. 


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 250 W
Tartály térfogata 2 l
Gőznyomás 4 bar
Gőzáram mértéke 110 g/perc

Funkciók

Funkciók Biztonsági szelep, Kontroll lámpa, Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés
Kód:  POLPC778
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  PTEU0303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05