Oldal frissítése

Polti LA VAPORELLA XT120C

163 590 Ft

Polti LA VAPORELLA XT120C

A nagy teljesítményű gőzállomás még a makacs gyűrődéseket is eltávolítja

Vasalj könnyedén és anélkül, hogy állandóan ki kellene kapcsolnod a vasalót és újra kellene töltened a vizet. A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás 1,5 literes víztartállyal rendelkezik a hosszú távú működéshez és a működés közbeni újratöltéshez. A készülék a 15 bar maximális nyomású szivattyúnak köszönhetően 600 g/perces gőzteljesítményt biztosít. A beépített bojler szabadalmaztatott Boil technológiát alkalmaz, amely megakadályozza a vízkő negatív hatásait. Hat program közül választhatsz. A kemény szöveteket és a rakoncátlan gyűrődéseket könnyebb kivasalni a többirányú technológiával ellátott ívelt vasalófelülettel. A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás a fogantyúba épített LED kijelzőkkel rendelkezik, amelyek jelzik a vasalás előkészítését/folyamatát.

Polti LA VAPORELLA XT120C gőzállomás

Könnyű vasalás minimális erőfeszítéssel

A Polti gőzállomás többirányú vasalófelülettel rendelkezik, lekerekített élekkel, így a szöveteket egy mozdulattal és minden irányban kivasalhatod. A felület karcálló is, így még a gombon való átsiklás sem tesz kárt a vasalófelületben. A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás gőzcsatornákkal rendelkezik az egyenletes gőzelosztás érdekében. Ráadásul vasalás közben sem leszel korlátozva, mivel a gőzállomás 1,5 literes víztartállyal rendelkezik, amely biztosítja a hosszan tartó, megszakítás nélküli használatot.

Polti LA VAPORELLA XT120C gőzállomás

A Polti La Vaporella XT120C nagy gőzteljesítménnyel rendelkezik

A Polti La Vaporella XT120C gőzállomással szemben még a makacs gyűrődéseknek sincs esélyük. A gőzteljesítmény a Turbó üzemmódban eléri a 600 g/perces értéket, és még a kemény szövetekkel és a makacs gyűrődésekkel is megbirkózik. Nyomd meg kétszer a gőzgombot az automatikus gőzt termelő Steam Pulse funkció aktiválásához, amelyet például függőleges vasaláskor fogsz értékelni. Az ECO üzemmódot is bekapcsolhatod, hogy vizet és áramot takaríts meg. A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely 10 perc inaktivitás után aktiválódik.

Polti LA VAPORELLA XT120C gőzállomás

Könnyű karbantartás és tárolás

A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás az oldalról való hozzáférésnek köszönhetően könnyen karbantartható, ráadásul a belsejében vízkőcsapda és kivehető szűrő is található. Az alumíniumötvözetből készült tartály segít semlegesíteni a csapból származó szennyeződések hatását. A vasaló szilárdan rögzíthető a gőzállomáshoz, és könnyen szállítható és tárolható bárhová, ahol szükség van rá.

Polti LA VAPORELLA XT120C gőzállomás

A Polti La Vaporella XT120C gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • A Polti gőzállomás 1,5 literes tartálya lehetővé teszi a hosszú távú, megszakítás nélküli használatot és a víz utántöltésének lehetőségét működés közben
  • A lekerekített szélű vasalófelület könnyű mozgást tesz lehetővé a vasalt anyagon
  • Hat program a hatékony vasaláshoz
  • LED-es állapotjelzők (sárga - melegszik, kék világítás - vasalásra kész, kék villogás - vasaló lehűl, piros - víz utántöltése szükséges)
  • A gőzállomás 8,5 bar nyomáson képes gőzt termelni
  • Gőzteljesítmény 600 g/perc
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc inaktivitás után
  • Könnyű tisztítás az oldalsó hozzáférésnek köszönhetően
  • A Polti gőzállomás vízkőcsapdával és kivehető szűrővel rendelkezik
  • Az alumíniumötvözet tartály kiküszöböli a csapvíz szennyeződések lehetséges hatásait
  • Bemelegedés 2 perc alatt
  • A vasaló stabilan csatlakoztatható a gőzállomáshoz és könnyen tárolható

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Csatlakozás Kábellel

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók LED világítás
Biztonsági funkciók Biztonsági kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 350 W
Gőzlövet 600 g/perc
Gőznyomás 15 bar
Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 1 500 ml
Kábel hosszúsága 1,5 m
Tömeg 6,8 g

Szín

Szín Többszínű
Kód:  POLzh62
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8007411013362

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10