Oldal frissítése

Polti kefék PAEU0344

Polti kefék PAEU0344

A Polti nejlonszálas cserekefék különböző felületekhez készültek. A készlet tartalma 3 kefe: kerek kis és nagy ecset és speciális ecset az illesztésekhez. A Polti PAEU0344 kefék kompatibilisek a gőzmopokkal. Vaporetto Smart 40MOP, SV440, SV450, SV450. Dokážou pracovat se špínou efektivně i na těžko dostupných místech, případně odstraňovat odolné nečistoty v kuchyni či koupelně. A gőz és a finom sörték kombinációja eltávolítja a zsírt, a penészt és a vízkőt. Tartsa otthonát higiénikusan tisztán a Polti gőzölőkkel és minőségi cserekellékekkel.

A Polti PAEU0344 - 3 db csere kefe főbb jellemzői

  • Polti cserekefék nejlonszálakkal különböző felületekhez alkalmasak
  • A kefék még a nehezen hozzáférhető helyeken is hatékonyan dolgoznak a szennyeződésekkel, vagy eltávolítják a makacs szennyeződéseket a konyhában vagy a fürdőszobában.
  • A gőz és a finom sörték kombinációja eltávolítja a zsírt, a penészt és a vízkőlerakódást.
  • Polti kefék PAEU0344 kompatibilis a Vaporetto Smart 40MOP, SV440, SV450 gőzmosókkal, SV450
  • A gőztisztítás az egész háztartásban alkalmazható
  • A finom nejlon sörték a gőzzel együtt még a nehezen hozzáférhető helyeken is eltávolítják a szennyeződéseket.
Kód:  POLPR342
Termékszám:  PAEU0344

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05