Oldal frissítése

Politikai Globe

Kiegészítők a termékhez

Politikai Globe

Ha Jézushoz írsz, ne felejtsd el hozzáadni a Globe puzzle-t. Biztos, hogy ez a nagyszerű, 180 darabos puzzle, garantálja a legjobb élvezetet. Ez egy kisebb és nagyobb gyermeApproxől állhat, szülők, nagyszülők, nagybácsik, nagynénik és haverok csatlakozhatnak. Ez lehet egy egész család. A hosszú téli estéken ez a szórakozás a felejthetetlen pillanatokat teremt a családi kényelemben. 

Az esztétikailag nagyon sikeres kirakós játék nem csak szórakoztatható. Ugyanakkor fokozza a figyelmet, a koncentrációt és a türelmet , mert az egyik helyes dolog megtalálása mindenek között, mindenképpen sok mindent szeretne. A gyerekek a térbeli orientációt, a fantáziát és a lágy motoros képességeket javítják. A kompozit földgömb a gyermek szobájának állandó dekorációjává válhat, vagy szétszerelhető és új összecsukható. Mindig szórakoztató lesz és összecsukható minden bizonnyal jobb próbálkozást nyújt.
A kirakós játékot 7 éves és idősebb fiúknak és lányoknak tervezték. A felső korhatár korlátlan. A kirakós játék kartonból készült.

Kód:  HRAa4912
Termékszám:  5900511602432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05