Oldal frissítése

Polaroid UV szűrő - 62 mm (MC UV, CPL ND8)

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid UV szűrő - 62 mm (MC UV, CPL ND8)

A három darabból álló, kölcséghatékony Polaroid UV szűrőknek köszönhetően, jobb fotográfiai eredmények érhetőek el. A készletben egy kör alakú polarizációs szűrőt, egy szürke szűrőt és egy UV szűrőt találsz.

Kör alakú polarizációs szűrő

A Polaroid polarizációs szűrők csökkentik a nem kívánatos fényvisszaverődés mértékét. Megszűri a polarizált fényt, még fénylő nem fémes felületekről (pl. üveg) is. Jelentősen növeli az ég, vagy a fák leveleinek telítettségét, ugyanakkor csökkenti a tájképek homályosságát is. A lineáris polarizátorral ellentétben, a körkörös polarizációs szűrő támogatja a teljesen automatikus fókuszálást és expozíciót. A szűrő optikai üvegből készült és alumínium forgógyűrűvel rendelkezik, így hőmérsékletváltozás során merevebb és nagyobb tágulási ellenállást eredményez.

Főbb jellemzők:

  • Csökkenti a fényvisszaverődést
  • Élesíti a tájképeket
  • Gazdagabb, élesebb színeket biztosít
  • Naphoz képest 90°-on ideális

Tökéletes színek

A Polaroid UV szűrő egy nagyszerű eszköz, különösen kültéri fotózásokhoz. Felszívja az ultraibolya sugárzást, és csökkenti a kék árnyalatokat, így a képeknek optimális színük van. A többrétegű felület csökkenti a felületi fényvisszaverődést, és egyuttal megőrzi a semleges színeket és a fényáteresztést. Az UV szűrő nem befolyásolja a szín- és kontrasztváltozásokat, így nyugodtan összekapcsolhatod más szűrőkkel is.

Az UV szűrő legfontosabb tulajdonságai:

  • Csökkenti a kékes árnyalatokat
  • Megőrzi a színeket
  • Védi a lencsét
  • Minimálisra csökkenti a felületi fényvisszaverődést

Mozgás és élesség vezérlése:

A szürke semleges szűrő sötétebbé teszi a képeket, így szélesebb résen és nagyobb zársebességgel készítheted el fotóidat. Segítségével fotóid egyedi kinézetet kaphatnak. A sűrűség mértékét a forgógyűrű segítségével állíthatod 1,3 és 8,6° között. Az UV szűrő nem befolyásolja a szín- és kontrasztváltozásokat, így nyugodtan összekapcsolhatod más szűrőkkel is. A szűrőszál elülső átmérője nagyobb mint a rögzítőszálé, így a vignettálás kockázata is kisebb.

A szürke szűrő legfontosabb jellemzői:

  • Jelenetek közötti sűrűség kiválasztása
  • Szélesebb rés, nagyobb zársebesség használata
  • Sűrűség mértékének állíthatósága 1,3 és 8,6° között
  • Optikai világosság és színhűség

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa ND, Polarizációs, UV, Védő, Ködszűrő

Átmérő

Szűrő átmérője 62 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  PLR025a6
Termékszám:  PL3FILND62
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20