Oldal frissítése

Polaroid azonnali pillanat

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid azonnali pillanat

A legendás Polaroid pillanatfelvétel hátulról a legújabb technológiák támogatásával. A Snap Polaroid egy szinonim kézi kamera, megfizethető áron. Szinte azonnal fotózni a könnyű használattal együtt azt jelenti, hogy a gyermekek és kevésbé hozzáértő felhasználók spontán módon rögzítik az élet különleges pillanatait. Néhány pillanat alatt a kezében tartja a kész fényképeket és digitális adatokat a memóriában, hogy később másolhasson a számítógépére és ossza meg a közösségi internetes platformot.

Az innovatív hagyomány

A cég olyan híres Polaroid fényképezőgépek, amelyek azonnali fénykibocsátással (1948 óta) átformálják a felhasználóbarát fényképezés területén szerzett tapasztalatait a Polaroid snap modelljébe. A minimalista formatervezést a felhasználók világszerte szerzett tapasztalata szerint felülvizsgálták, de az idősebb Polaroid fényképezőgépek időben bevált tervezési jellemzőit is magában foglalja, mint például az ikonikus Polaroid Color Spectrum. Az új kamera a nosztalgikus instant fényképezés és a modern technológiák tökéletes keveréke.

Főbb jellemzők

  • Könnyen használható, kompakt fényképezőgép azonnali fotó kimenettel
  • Egy perc alatt kinyomtatott fotók
  • A nyomtatás közben is képes lőni
  • A behelyezett memóriakártyán tárolt fotók a későbbi megosztáshoz és archiváláshoz
Kód:  PLR004anp

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15