Oldal frissítése

Polaroid MC UV 82mm

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid MC UV 82mm

A Polaroid UV szűrő egy remek eszköz, különösen kültéri fotózáshoz. Kiszűri az ultraibolya fényt és csökkenti a napfény kékes árnyalatát, így képe optimális színeket kap. A többrétegű bevonat csökkenti a felszíni tökröződést, megőrzi a természetes színeket és nem gátolja a fényáteresztést. Az UV szűrű nincs hatással a színekre vagy a kontrasztra, így más szűrőkkel is tudja kombinálni.

 

Kulcsjellemzők

  • Kékes árnyalat csökkentése
  • Eredeti színek megőrzése
  • Lencse védelme
  • Felszíni tükröződés minimalizálása

Védelem

A szűrő hatékonyan védi a lencsét az olyan káros hatások ellen, melyek sérülést okozhatnak a lencse felszínén. A szűrő meggátolja a por vagy pára lerakódását, óvja az ütődésektől és védelmet biztosít olyan szituációkban, ahol a lencse érzékeny felszíne esetleg megsérülhetne. A szűrő gyűrű olyan szilárd ötvözetből készült, mely ellenáll a környzeti változásokból adódó tágulásnak.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa ND, UV, Védő

Átmérő

Szűrő átmérője 82 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  PLR027a10
Termékszám:  PLFILUV82
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20