Oldal frissítése

Polaroid MC UV 58mm

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid MC UV 58mm

A Polaroid UV szűrő kiváló tartozék kültéri fotózáshoz. Elnyeli az ultraibolya sugárzást, és csökkenti a nappali fény kékes árnyalatát, tehát a felvétel színe optimalizált lesz. A többrétegű felületkezelés csökkenti a fényvisszaverődést, megőrzi a semleges színeket és a fényáteresztést. Az UV szűrő nem eredményez szín- vagy kontraszteltolódást, így akár további szűrőkkel is kombinálható.

Főbb tulajdonságok

  • Csökkenti a kékes árnyalatot
  • Megőrzi a valós színeket
  • Védi az objektív optikáját
  • Csökkenti a fényvisszaverődést

Csakis a testén keresztül

A szűrő hatékony védelmet nyújt a lencsék számára a káros külső hatásokkal szemben, amelyek sérülést okoznának a lencsék felszínén. A szűrő véd a porral, nedvességgel és cseppekkel szemben, illetve védelmet nyújt olyan helyzetekben, amikor a lencse megkarcolódhat. A szűrő gyűrűje merev alumínium ötvözetből készült, amely szintén ellenálló a hőmérsékleti viszonyok változásával szemben.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa ND, UV, Védő

Átmérő

Szűrő átmérője 58 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  PLR027a5
Termékszám:  PLFILUV58
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15